31.12.2014, 11:00 | Af: Administrator

Else Bruun vinder 'Det nye sort'

Igennem december har fansene haft mulighed for at fortælle deres bedste historier om deres yndlings FCM-trøjer. Nu er vinderen fundet, og præmien er en ny FC Midtjylland-trøje, som er signeret af spillerne.

Efter et efterår med mange sejre i Superligaen, gik FC Midtjyllands Superligamandskab på juleferie med en førsteplads i rækken. Holdet har otte point ned til FC København på andenpladsen, inden forårssæsonen skydes igang i februar. 

I vinterpausen er der dog stadig aktivitet i FC Midtjylland, og i december har fansene haft mulighed for at fortælle deres historier om deres yndlings FCM-trøjer. Mange gode bud blev sendt afsted, og fem af de bedste blev bragt her på hjemmesiden. 

på Facebook kunne fansene stemme på den bedste historie, og vinderen er nu fundet. Else Bruun blev med 206 stemmer en sikker vinder af konkurrencen. Her er hvad Else Bruun skrev. 

- Ja her kommer så billedet af min ynglingstrøje - Trøjen har jeg fået at mine børn i fødselsdagsgave  ( de er også fcm fan :)) - jeg har gennem tiden fået mig en del fcm trøjer men denne trøje har altid bragt held synes jeg. - Som I kan se havde jeg trøjen på da vi var kørt til Grenå den 25. September 2013 for at se drengene spille pokal kamp - en kamp hvor vi nok var 50 Fcm fan . Vi ( min mand og jeg var de første Fcm fan der ankom til stadion og vi blev to gange forvist fra de pladser vi havde udset os fordi vi som fan af udebaneholdet udgjorde en trussel.

Vi valgte så at gå en tur inden kampen og der mødte vi så Glen og drengene der var på vej ind på banen . Vi fik en snak med Glen og jeg sagde til ham - hvis du lover, at drengene vinder kampen i dag, lover jeg at tage denne trøje på, når jeg løber marathon i Berlin sidst på måneden. Drengene vandt og jeg løb marathon i trøjen og tror mindst 25 gange under løbet fik jeg glade tilråb og kommentarer til at jeg løb i trøjen og det fra både danske løbere og publikum  så denne trøje er og bliver min ynglingstrøje.

Mvh. Else Bruun 

Præmien for at fortælle den bedste trøje-historie er den nye FC Midtjylland-trøje signeret med alle spillerne autografer.