17.12.2014, 12:25 | Af: Administrator

Erfaren detailhandler styrker FC Midtjylland

FC Midtjylland har forstærket sig uden for banen, da klubben har ansat den 39-årige Tommy Pedersen, der fra årsskiftet skifter Sportmaster ud med en stilling som sales manager hos ulvene.

Sportmaster i HerningCentret bliver et kendt ansigt fattigere. Til gengæld bliver Superligaklubben FC Midtjylland forstærket med en af Hernings mest erfarne detaillister, når den 39-årige butikschef Tommy Pedersen fra årsskiftet skifter sportsbranchen ud med en stilling som sales manager med ansvar for udviklingen og driften af merchandiseforretningen under FC Midtjylland.

- Jeg var tilknyttet Ulveshoppen på det daværende SAS Arena tilbage i 2004 og 2005, så på en måde bliver det som at komme hjem igen, siger Tommy Pedersen.

LÆS OGSÅ: Kendt Herning-pige FCM’s nye stadion-ansvarlige

FC Midtjylland har et klart mål om at vækste merchandiseforretningen i de kommende år, og med tilgangen af Tommy Pedersen, der kommer med 18 års erfaring fra detailledet, får klubben et perfekt afsæt.

- Tommy Pedersen kommer med masser af nye ideer og stor energi. Han er et kendt ansigt i Herning og omegn, og under Tommys ledelse har Sportmaster-butikken i HerningCentret gennemgået en markant udvikling. Vi tror, han kan kopiere indsatsen til gavn for både Ulveshoppen, vores voksende webshop og ikke mindst vores 160 partnere i Klubsamarbejdet, siger FCM-direktør Hans Krabbe.

Tommy Pedersen er butiksmand ind til benet. Han blev uddannet hos Tøjeksperten i HerningCentret, siden blev han souschef i en Jack & Jones-butik i Stockholm. De seneste 15 år har han arbejdet i sportsbranchen, senest som butikschef i SportMaster.

Tommy Pedersen får det overordnede ansvar for merchandiseforretningen under FCM og skal i tæt samarbejde med brandmanager Søren Märcher sørge for et interessant sortiment, så både webshop og den fysiske butik Ulveshoppen fortsætter den vækst, der har taget fart hen over efteråret.

- FCM har på det seneste flyttet sig markant, når det handler om merchandise. Men potentialet er stort, og jeg er sikker på, forretningen kan udvikles yderligere til gavn for både økonomien i klubben og synligheden i regionen, siger Tommy Pedersen.

Ud over sit virke i HerningCentret er Tommy Pedersen også kendt i Herning for sit mangeårige engagement i løbe- og trænings miljøet i Herning og omegn.

Tommy Pedersen er gift med Rikke Bøndergaard, der er direktør på Hotel Scandic i Herning. Sammen har de Emma og Lucas på 7 og 9 år.