23.12.2014, 15:27 | Af: Administrator

FC Midtjylland har efterårssæsonens bedste bane

Efterårets bedste bane er at finde på den jyske hede. Det mener Superligaens anførere, der efter hver runde vurderer landets baner. De peger på MCH Arena som efterårssæsonens bedste. 

Hvert år kårer Spillerforeningen i samarbejde med Superligaklubbernes anførere Danmarks Bedste Bane. Den endelige vinder findes ved sæsonafslutningen, når alle baner er blevet vurderet 15 gange.

Hvis man skal tro den nuværende stilling, hvor banerne henholdsvis er blevet vurderet otte og ni gange, er MCH Arena favorit til at løbe med hæderen.

LÆS OGSÅ: De norske mestre venter i opstarten

FC Midtjyllands hjemmebane har med en gennemsnitlig vurdering på 4,33 været efterårets bedste foran AaB’s hjemmebane, Nordjyske Arena (4,11), og FC Københavns Telia Parken (4,0).

I den anden ende af tabellen synes FC Nordsjællands hjemmebane, Farum Park, at være isoleret i bunden. Anførerne tager fortsat afstand til Superligaens eneste kunstgræsbane, der både sidste og forrige år blev vurderet som ligaens dårligste underlag. 

Superligaklubbernes anførere har efter hver udekamp bedømt den bane, som de har spillet på i den pågældende runde. Bedømmelsen er sket efter en skala fra 1-5, hvor 1 er elendig og 5 er fantastisk. Anførernes rangering har resulteret i følgende stilling:

Resultatet efter efterårets kampe
FC Midtjylland (MCH Arena): 4,33
AaB (Nordjyske Arena): 4,11
FC København (Telia Parken): 4,0
Esbjerg fB (Blue Water Arena): 3,75
Silkeborg IF (Mascot Park): 3,63
Randers (AutoC Park): 3,38
OB (TREFOR Park): 3,38
Hobro (DS Arena): 3,38
Brøndby IF (Brøndby Stadion): 2,67
FC Vestsjælland (HARBOE ARENA Slagelse): 2,63
SønderjyskE (Sydbank Park): 2,63
FC Nordsjælland (Farum Park): 1,56