22.12.2014, 12:37 | Af: Administrator

FCM-special i Fodbold FM i aften

Riddersholm, Duncan og Sviatchenko er med, når Radio24synes debatprogram Fodbold FM i aften sender en FCM-specialudgave. Lyt med fra klokken 21.05.

Når Fodbold FM i aften for sidste gang sender inden jul, bliver det med fuld fokus på FC Midtjylland. Programmet har nemlig været en tur forbi træningsanlægget i Ikast og optaget et FCM-specialprogram.

Derfor består aftenens panal kun af FCM-profiler. Klar til at debattere sidder nemlig Erik Sviatchenko, Morten 'Duncan' Rasmussen og cheftræner Glen Riddersholm.

Radio24syvs debatprogram går i luften i aften klokken 21.05. Programmet kan høres via Radio24syv.dk, på fm-båndets frekvens 100,3, 103,0 eller 102,5 og på din DAB-radio. Du kan også downloade Fodbold FM via iTunes ved at søge på Fodbold FM