12.12.2014, 12:13 | Af: Administrator

Hvem skal vinde sin egen ’Sly’?

FC Midtjylland har spurgt klubbens Snapchat følgere, hvorfor netop de skulle vinde deres helt egen ’Sly’-papfigur. Mange sjove bud blev modtaget, og nu er de bedste bud valgt. Stem på din favorit. 

Snapchat fænomenet er stormet frem hos fodboldklubben FC Midtjylland. Mere end 2000 følgere er det blevet til. Et tal som løbende stiger. Udover billeder og videoer fra trænings og kampsituationer, har klubbens Snapchat også afholdt en konkurrence.

På MCH Arena står der nemlig papfigurer af flere af FCM-stjernerne omkring hovedindgangen. Figuren af den nigerianske profil er blevet udlovet til den eller de personer, som kan give den bedste grund til, hvorfor netop de skulle eje fifuren.

Mange sjove bud er tigget ind hos FC Midtjylland, og vi bringer nu de bedste bud, hvor du kan stemme på din favorit. Tre kandidater er valgt, og afstemningen foregår via Facebook.

Nummer et:
Jeg vil gerne vinde min egen SLY til min sviger far, John Rasmussen, som er inkarneret FCM fan og især fan af Igboun. Han er 58 og købte en PlayStation 3 bare for at kunne få Fifa 14 FCM-udgaven, som vi spiller  FC Midtjylland i sammen. Det er det eneste spil han kan finde ud af at spille på den :)
Jeg syntes blandt andet derfor at han om nogen har fortjent sin egen SLY.

Venlig Hilsen
Brian Ulrichsen

Nummer to:
Jeg vil vildt gerne vinde Sly, ikke til mig selv, men til min søde veninde Pia, der lige nu er et semester i Australien. Der er flere grunde til, at jeg gerne vil vinde Sly til hende: 
1. Hun har snart færdiggjort sit 5. semester og skal derfor i gang med bachelor næste semester, hvilket bliver meget krævende, og det ville være rart for hende at have støtte og noget pænt at kigge på = Sly. 
2. Hendes kæreste er uddannet speditør, og skal være to år i Singapore, så det bliver tomt i hendes seng = Sly vil passe på hende. 
3. Hun har en aftale med sin kæreste om, at hvis hun kan score Sly, så har hun fripas - det her er nok det tætteste, hun kommer, i og med hun normalt bor i KBH og ja.. har en kæreste :) 
4. Hendes kæreste og hende er store FCM-fans og har fortjent at have den smukke mand (maskine) til at stå hjemme i stuen, når de begge kommer hjem.  

Jeg håber meget, jeg kan vinde Sly, så jeg kan stå sammen med ham i lufthavnen og tage imod hende, når hun kommer hjem i december. 

Jeg krydser fingre! 

Hilsen Mie Meulengracht. 

Nummer tre:
1. December skal jeg flytte sammen med en veninde. Vi er begge store Midtjylland fans og mangler pynt til den nye lejlighed, og så vi vil super gerne have en mand i huset :p

Hilsen Laura forbech Christensen

Afstemningen vil finde sted på klubbens Facebookside. Nærmere info følger.