03.12.2014, 08:57 | Af: Administrator

Kendt Herning-pige FCM’s nye stadion-ansvarlige

Når den 41-årige Herning-pige Birgitte Klausen (tv) fra den 5. januar begynder i jobbet som Superligaklubben FC Midtjyllands stadion-ansvarlige på MCH Arena, så hopper Birgitte i bogstaveligste forstand fra en verden til en anden.

For efter 13 år hos BoConcept A/S – senest som Collection Coordinator – bliver det fremtidige job med titel af stadion manager en ganske anden historie. Birgitte Klausen får ud over det overordnede ansvar for driften af stadion i FCM-regi tillige ansvaret for at styrke og udvikle de kommercielle muligheder.

Og ikke mindst bliver hun ansvarlig og tovholder for de op mod 300 frivillige, som er aldeles uundværlige og sikrer, at Superligaklubbens hjemmekampe er en god oplevelse for regionens fodboldelskere.

- Naturligvis er det noget helt andet at arbejde med driften og udviklingen af stadion i FCM-regi, når jeg senest har arbejdet med koordineringsopgaver i udviklingsafdelingen for BoConcept A/S. Men der er også mange fællestræk, for eksempel skal kunderne have en god oplevelse, og servicen skal være i top, siger Birgitte Klausen, der allerede har en række ideer til, hvordan tingene kan fornys og skærpes på MCH Arena til glæde for gæsterne til forårets afgørende kampe.

Når hun ikke passer stadion for FCM, så hygger Birgitte sig med sine to tvillingedøtre på otte. Desuden skal der indimellem være tid til instruktørjobbet i Fitness World. I den rolle har FCM’s nye stadion manager gennem årene mødt mange herningensere.

Birgitte Klausen afløser Lone Baunsgaard Neupart, der efter ti år i FC Midtjylland takkede ja til ønskejobbet som klubsekretær i Give Golfklub, der praktisk talt ligger i Lones baghave.

- Det var en chance, som jeg bare måtte sige ja til. Jeg spiller selv, og muligheden for at kunne kombinere min interesse med mit arbejde tæt på hjemmet var helt ideel, forklarer Lone Neupart, der som klubsekretær bliver det daglige omdrejningspunkt i golfklubben.