12.12.2014, 11:02 | Af: Administrator

Læs stort interview med Benham

I sommer købte engelske Matthew Benham aktiemajoriteten i FC Midtjylland. I en artikel med det engelske website These Football Times fortæller Benham om baggrunden for købet og om sine planer med klubben.

Kom endnu tættere på FC Midtjyllands engelske ejer Matthew Benham, der i et stort interview med det engelske website www.thesefootballtimes.net fortæller om sin indtræden i FC Midtjylland og om sine planer med de midtjyske ulve.

- Det virkede bare som et godt match. Jeg besøgte klubben, og jeg kunne lide, hvad jeg så og atmosfæren omkring klubben. Spillerne går ikke op i bling og lækre biler, så det lignede et meget interessant projekt, siger Matthew Benham til These Football Times.

Læse hele artiklen med Benham her.