15.12.2014, 16:47 | Af: Administrator

Landstræner: Pione har længe været interessant

Både Pione Sisto og Patrick Banggaard var med i den trup, som landstræner Jess Thorup i dag udtog til januars tur til Tyrkiet.

Endelig kunne U21-landstræner Jess Thorup udtage FC Midtjyllands stjerneskud Pione Sisto. Det er noget, de danske landstræner har vundet længe på.

- De præstationer, som han har leveret for FC Midtjylland specielt i de seneste seks måneder, har været fantastiske. Derfor har han været interessant for mig i et stykke tid, og jeg har holdt mig underrettet hos FC Midtjylland og Pione, siger landstræner Jess Thorup.

- Det er med glæde, at jeg kan invitere ham med på den her tur, som i første omgang handler om to uofficielle kampe, men forhåbentlig kun er første step på en længerevarende tid i DBU, siger Thorup til FCM TV.

Også FC Midtjyllands talentfulde forsvarsspiller Patrick Banggaard, der har fire U21-landskampe på CV'et, er udtaget til turen til Tyrkiet.

- Patrick var nærliggende at tage med. Han har været med en del gange og spillede senest en rigtig god kamp mod Italien, hvor vi vandt 1-0. Det var hans første fulde kamp, og det gjorde han godt, og han har leveret super godt for FC Midtjylland uge efter uge, så for mig en stor spiller der nok skal få et gennembrud på landsholdet på sigt, siger U21-landstræneren.

Se hele interviewet med den danske U21-landstræner på FCM TV her.