10.12.2014, 10:01 | Af: Administrator

Min FCM-trøje: Drømmer om FCM

I Demceber kører vi som bekendt 'Min FCM-trøje'. Denne gang er det syv-årige Karl-Aksel, som fortæller om sine oplevelser med FC Midtjylland. Han kommer til alle hjemmekampene, og så drømmer han om selv at blive FCM-spiller en dag. 

Det er december og dermed tid til, at fansene fortæller om deres FCM-minder. Vi har bedt fansene om at komme med deres historie om deres yndlings FCM-trøje. Sammen med historien sendes et billede af trøjen. Vi vælger de bedste trøje-historier, som vi vil bringe i løbet af måneden her på hjemmesiden.

Sidst på måneden får du mulighed for at stemme på den bedste historie via Facebook, og vinderen får den helt nye FCM-trøje, som selvfølgelig er signeret. I dag er det syv-årige Karl Aksel, som fortæller om sin yndlings FCM-trøje.

- I min 7 års fødselsdagsgave fik jeg min  FCM udebanetrøje spiller sammen med et sæsonkort til Faxe Kondi tribunen. Det var den bedste gave ever! Jeg hoppede rundt og var bare så glad. Nu er jeg til alle hjemmekampe, og har altid min trøje på. Jeg tror på, at den bringer held. Lige før sommerferien spillede FCM mod Bestseller. Jeg var derude og fik taget billeder med spillerne og de skrev deres autografer på min trøje.
Det var bare så fedt. Desværre forsvandt autograferne, for jeg kunne ikke led være med at bruge den hele tiden...Det gør ikke så meget, jeg ved jo det har stået der og jeg t ænker på spillerne hver gang jeg har den på, og at min store drøm er at blive spiller på FCM holdet en dag. Håber det lykkedes!

(På billedet ses jeg med anfører Kristian Bach Bak)

Fodbold hilsner fra Karl-Aksel Tilly, 8 år.

Vinderen af konkurrencen findes imellem jul og nytår, og vil altså få en ekstra julegave med sig ind i det nye år.