20.12.2014, 07:43 | Af: Administrator

Min FCM-trøje: Forærede trøjerne væk

Nicko Olesen er stor FC Midtjylland-fan og har igennem årene samlet en række af klubbens trøjer. For nylig valgte han dog at forære de fleste af trøjerne væk til et godt formål. Han har dog gemt en enkelt af de sort/hvide kamptrøjer. 

Det er blevet sidst i december og igen tid til, at fansene fortæller om deres FCM-minder. Vi har bedt fansene om at komme med deres historie om deres yndlings FCM-trøje. Sammen med historien sendes et billede af trøjen. Vi vælger de bedste trøje-historier, som vi vil bringe i løbet af måneden her på hjemmesiden.
 
Sidst på måneden får du mulighed for at stemme på den bedste historie via Facebook, og vinderen får den helt nye FCM-trøje, som selvfølgelig er signeret. I dag fortæller Nicko om sin FCM-trøjesamling, som han forærede væk til asylansøgere, som han er frivillig på. 
 
- Denne trøje er speciel for mig, da det, efter tirsdag D. 25/11, er den eneste jeg har tilbage.

Jeg har igennem årene været en flittig køber (lidt for flittig mener min kone) af diverse trøjer, som har fulgt mig på turene fra det mørke Sønderjylland til stadion i Herning. Mange gode oplevelser er det blevet til med klubben i bl.a. Europa og til pokalfinaler i København (og ja jeg har været lige sur hver gang vi har taget bussen hjem). Og så har klubben (og trøjen) skaffet mig fire gode venner, der var med bussen til pokalfinalerne. Vi har siden set mange kampe sammen og kørt mange kilometer fra Haderslev og Kolding til Herning. 

I sidste uge valgte jeg så at bidrage en smule ved at blive frivillig på et asylcenter udenfor Haderslev. Arbejdet består i, at spille fodbold med de mange syriske flygtninge,, der har været meget igennem på deres vej herop. Først spilles en time med børnene og derefter halvanden time med de voksne. 
Mange, specielt de unge drenge, var imponerede over min FCM trøje som jeg bar. Dette fik mig til at tømme mit fyldte skab med trøjer og tage dem med til asylcentret. Så mon ikke der snart løber flere nye FCM fans rundt i det Sønderjyske. 

Jeg må nu igang med at opbygge en ny samling af trøjer, men det har været det hele værd. 

Forza FCM!

Mvh. Nicko Olesen

Vinderen af konkurrencen findes imellem jul og nytår, og vil altså få en ekstra julegave med sig ind i det nye år.