15.12.2014, 08:51 | Af: Administrator

Min FCM-trøje: Løb maraton i FCM-farverne

I December kører vi som bekendt 'Min FCM-trøje'. I dag kan du høre om Elses yndlingstrøje, som hun blandt har gennemført et Marathonløb i. 

Det er december og dermed tid til, at fansene fortæller om deres FCM-minder. Vi har bedt fansene om at komme med deres historie om deres yndlings FCM-trøje. Sammen med historien sendes et billede af trøjen. Vi vælger de bedste trøje-historier, som vi vil bringe i løbet af måneden her på hjemmesiden.

Sidst på måneden får du mulighed for at stemme på den bedste historie via Facebook, og vinderen får den helt nye FCM-trøje, som selvfølgelig er signeret. I dag er det Else, som fortæller om hendes yndlings ulvetrøje. 

- Ja her kommer så billedet af min ynglingstrøje - Trøjen har jeg fået at mine børn i fødselsdagsgave :) ( de er også fcm  fan :)) - jeg har gennem tiden fået mig en del fcm trøjer men denne trøje  har altid bragt held synes jeg. - Som I kan se havde jeg trøjen på da  vi var kørt til Grenå den 25. September 2013 for at se drengene spille pokal kamp - en kamp hvor vi nok var 50 Fcm fan . Vi ( min mand og jeg var de første Fcm fan der ankom til stadion og vi blev to gange forvist fra de pladser vi havde udset os fordi vi som fan af udebaneholdet udgjorde en trussel.

Vi valgte så at gå en tur inden kampen og der mødte vi så Glen og drengene der var på vej ind på banen . Vi fik en snak med Glen og jeg sagde til ham - hvis du lover, at drengene vinder kampen i dag, lover jeg at tage denne trøje  på, når  jeg løber marathon i Berlin sidst på måneden. Drengene vandt og jeg løb marathon i trøjen og tror mindst 25 gange under løbet fik jeg glade tilråb og kommentarer til at jeg løb i trøjen og det fra både danske løbere og publikum :) så denne trøje er og bliver min ynglingstrøje.

Mvh. Else Bruun 

Vinderen af konkurrencen findes imellem jul og nytår, og vil altså få en ekstra julegave med sig ind i det nye år.