02.12.2014, 11:18 | Af: Administrator

Min FCM-trøje: Mødte en af stjernerne

I december måned får fansene mulighed for at fortælle om deres yndlings FCM-trøje. Denne gang er det Bo og sønnen William, der har sendt deres bud på en trøje med stor betydning. 

Det er blevet december og dermed tid til, at fansene fortæller om deres FCM-minder. Vi har bedt fansene om at komme med deres historie om deres yndlings FCM-trøje. Sammen med historien sendes et billede af trøjen. Vi vælger de bedste trøje-historier, som vi vil bringe i løbet af måneden her på hjemmesiden.
 
Sidst på måneden får du mulighed for at stemme på den bedste historie via Facebook, og vinderen får den helt nye FCM-trøje, som selvfølgelig er signeret. I dag er det Bo og hans søn William, som fortæller om deres yndlings FCM-trøje.
 
- Efter kampen fik min søn i FCM-trøje, min datter og jeg en lille snak med Jesper Lauridsen, hvor vi bl.a. snakkede om den kommende sæson og hvor Jesper troede han ville spille? (Jesper var udlejet til Hobro)

Han håbede sammen med os, at han ville spille i FC Midtjylland, det gør han heldigvis og han har gjort det rigtig godt.
Vi bor lige uden for Hobro og havde en rigtig fornøjelig fredag aften på DS-Arena da FCM var på besøg.

William og jeg sad selvfølgelig på udebaneafsnitet i den samme trøje som på billedet, så mange gode minder i den. (selvom Williams storesøster og min ældste datter har Martin Thomsen til matematik. Hun stod i den gule ende)
Håber på mange sejre i de sidste kampe i denne sæson, med os på diverse stadions og endelig guld til FCM…

Billedet er taget til den sidste kamp i nordicbet-ligaen i sidste sæson. På Hobro stadion (DS-Arena).
 
Med Ulvehilsen Bo og William
 
Vinderen af konkurrencen findes imellem jul og nytår, og vil altså få en ekstra julegave med sig ind i det nye år.