02.12.2014, 15:22 | Af: Administrator

Priske triumferede i FCM Poker Championship

Mandag aften kunne Brian Priske sætte tre point på kontoen efter sejren over FC Vestsjælland, men allerede søndag var der gevinst til assistenttræneren.

I hele november har FC Midtjylland-truppen kæmpet mod fans om titlen som FCM Poker Champion. Og søndag aften blev det hele så afgjort i finalen.

Øverst på podiet sluttede assistenttræner Brian Priske, som sendte konkurrenterne til tælling. Og mon ikke den tidligere landsholdsspiller er glad for førstepræmien. Han har nemlig vundet en "En dag i FC Midtjylland" med et unikt indblik i klubben og et møde med spillere og trænere.

Hvorvidt det betyder en ekstra arbejdsdag for assistenttræneren, vides ikke, men hvad, det betyder, er til gengæld, at han har håneretten over for Lasse Heinze og Petter Andersson, som også havde kvalificeret sig til finalen. Her gik det bedst for Heinze, som sluttede som nummer fem.