07.12.2014, 21:17 | Af: Administrator

Reaktioner fra kampen i Parken

FC Midtjylland led sæsonens blot tredje nederlag i aftenens kamp i København. Kampens ændrer dog ikke ved et imponerende efterår for ulvene. Hør hvad cheftræner Glen Riddersholm, målmand Jakob Haugaard og dagens kaptajn Jakob Poulsen havde at sige efter kampen. 

Superligaens suveræne førerhold, FC Midtjylland, gæstede her til aften Parken til kampen mod FC Købehavn. Midtjyderne startede kampen stærkt, men FC København kørte alligevel sejren hjem med 3-0.

Sejren ændrer dog ikke ved, at FC Midtjylland efter et flot efterår ligger i spidsen af den danske Superliga. Holdet skal nu på en velfortjent ferie, inden der igen lades op til Superligafodbold efter jul. I alt 40 point har holdet hentet i de 17 spillede kampe.

Efter kampen var spillere og trænere skuffede over nederlaget. Der var dog alligevel plads til at se tingene i et samlet perspektiv efter kampen. En stolthed over efteråret kunne dog ikke helt skjule ærgrelsen over resultatet imod FC København.

Hør hvad cheftæner Glen Riddersholm, målmand Jakob Haugaard og midtbanedynamoen Jakob Poulsen havde af reaktioner på aftenens nederlag.

FCM TV
Haugaard: Nederlag ødelægger ikke godt efterår

Poulsen: Stadig et fantastisk efterår

Riddersholm: Vi kan blive endnu bedre i foråret