04.12.2014, 09:26 | Af: Administrator

Riddersholm: Det er hele teamets fortjeneste

Cheftræneren hos FC Midtjylland takker menneskerne omkring ham for at hjælpe ham til den flotte anerkendelse. Titlen giver endnu mere motivation, men den vil ikke ændrer ret meget i trænerstilen. 

Glen Riddersholm blev torsdag hyldet som vinder af Rodeprisen sammen med positive danske fodboldfans i år 2014. Cheftræneren hos det suveræne førerhold i Superligaen vinder samtidig en kontant præmie på 100.000 danske kroner.

Prisen blev givet på baggrund af Glens moderne ledelsesstil, hans store faglighed og den glæde som han fortsat har for fodboldspillet. Samtidig roses han for sin åbne ledelsesstil, hvor diskussion er en ting, som både foregår internt og eksternt. Selv er Riddersholm beæret over prisen.

- Det er et enormt skulderklap. Jeg er stolt og ydmyg over at få prisen. Det betyder en helt masse, at det jeg selv går og håber på kan ses, det ligger folk rent faktisk mærke til. Samtidig falder rodeprisen godt i tråd med de værdier jeg ønsker at stå for, siger Glen Riddersholm om prisen.

På trods af den individuelle anerkendelse fra Rode-udvalget, så sender Glen Riddersholm en del af æren for prisen videre til mange af de personer, som hver dag støtter ham. Både professionelt og privat er han nemlig afhængig af sine omgivelser.

- Jeg skylder min stab en kæmpe tak. De yder et uvurderligt stykke arbejde. Det samme kan sige om spillerne og hele FC Midtjylland. En ting er, hvordan jeg synes tingene skal være - noget andet er, om vi kan skabe det sammen. Det skal der altså en god arbejdsplads til for, mener Riddersholm.

- Samtidig er jeg glad for titlen på min families vegne. De har i mange år stået på mål for, at jeg kunne udleve min passion. De har været med mig hele tiden, og kun med deres opbakning ville jeg være i stand til at gøre de ting, som jeg gør.

Den fornemme pris betyder meget på det personlige plan for Glen Riddersholm. Anerkendelsen kommer dog langt fra til at slække på træneren motivation i fremtiden. Tværtimod understreger prisen, at midtjyden er på det rigtige spor.

- Selvfølgelig giver det en dejlig følelse i maven, når man får sådan en pris. Det viser, at det vi gør i klubben har et meget stærkt udtryk. Min trænerstil ændrer det ikke på. Jeg vil fortsat forsøge på, altid at være den bedste udgave af mig selv og flytte andre, slutter cheftræneren.

Glen Riddersholm og resten af FC Midtjylland spiller i aften pokalkamp på udebane i Esbjerg. Kampen fløjtes i gang klokken 20.30 på Blue Water Arena. Riddersholm modtager prisen søndag inden opgøret mod FC København i Parken.

Foto: FCMFoto