15.12.2014, 15:50 | Af: Administrator

Sisto: En dag jeg har set frem til

Pione Sisto er for første gang udtaget til et dansk landshold. Han er med, når det dansk U21-landshold i januar tager på træningslejr i Tyrkiet. Det samme er Patrick Banggaard.

Det hele begyndte i samarbejdsklubben Tjørring IF. Og nu begynder en helt nye i historie også i Tjørring. For DBU havde nemlig valgt driblerens gamle klub som hjemmebane for dagens pressemøde, hvor Pione Sisto blev præsenteret på det danske U21-landshold.

- Jeg blev rigtig glad, da jeg hørt, at det skulle ske i Tjørring. Det er en klub, som ligger dybt i mit hjerte, så jeg er glad for, at det lykkedes DBU at holde pressemødet her, siger Pione Sisto, der selvsagt var glad for at trække den danske landsholdstrøje over hovedet.

- Det er dejligt. Det er en dag, jeg har set frem til, og nu glæder jeg mig egentlig bare til at komme i gang, siger Sisto til FCM TV.

Se hele interviewet med Pione SistoFCM TV her.