16.12.2014, 14:13 | Af: Administrator

Sparv med Finland på landsholdstur

FC Midtjyllands Tim Sparv har været et stort aktiv i Superligaen i efteråret. Nu er han som ventet udtaget til det finske A-landshold, som skal en tur til Abu Dhabi.

Årets er ved at være slut, og boldene, keglerne og træningstøjet er for en stund lagt i skabet til en velfortjent pause. Spillerne er gået på ferie for at lade de batterier op, som for FC Midtjyllands vedkommende skal være klar til forårets kamp om toplaceringerne. 

Der er dog alligevel aktivitet, i det flere A- og U-landshold udtager spiller til deres respektive ture og samlinger i starten af det nye år. Hos Finland er FC Midtjyllands Tim Sparv blevet udtaget til en tur, hvor holdet skal møde Sverige og Sudan i Abu Dhabi. 

Træningsturen finder sted fra d. 15. til d. 23. januar. 

Tim Sparv har siden skiftet i sommerens tranfervindue spillet 17 førsteholdskampe for FC Midtjylland. Det er blevet til et enkelt mål.