06.12.2014, 13:03 | Af: Administrator

Spilforslag: Midtjyske point i Parken

Der er dømt topkamp i Parken søndag aften, og SpilXperten.com tror på midtjyske point mod løverne. Se spilforslaget her.

På forhånd er det FC København, der af bookmakerne er udråbt som favorit i søndagens topbrag. Pointforskellen på hele 11 point mellem de to hold gør, at FC København er tvunget til at hente tre point, hvis ikke FC Midtjylland skal stikke helt af.

FC Midtjylland har dog uden tvivl været det hold i Superligaen, der har spillet bedst i denne sæson, og da FC Midtjylland tilmed har gode minder fra Parken, virker FC Københavns favoritværdighed en smule fejlvurderet. Et spil på point til ulvene virker oplagt.

FC København måtte se Daniel Amartey blive udvist senest mod AaB, og han afsoner derfor karantæne i dette opgør. FC Midtjylland er ligeledes ramt af karantæne, da både Kristian Bach Bak, Francis Dickoh og Tim Sparv sidder i skammekrogen. Kristian Bach Baks fravær kan få betydning, men ellers bør fraværende ikke få den store betydning for hverken FC København eller FC Midtjylland.

FC København hentede senest en vigtig udebanesejr mod AaB, men tendensen med, at FC København scorer alt for få mål fortsatte. Det kan blive et problem i dette opgør, da FC Midtjylland-offensiven næppe kan holdes nede. Hele 34 gange har FC Midtjylland-offensiven fundet vej til modstanderens netmasker, og da FC København omvendt kun snitter et mål pr. kamp, går FC København trods favoritværdigheden en svær kamp i møde. Det skal ligeledes være til FC Midtjyllands fordel, at alt presset hviler på FC København, der ikke har råd til pointtab. Styrkeforholdet synes markant tættere, end oddsene antyder.

De senest to gange, FC Midtjylland har gæstet Parken, er det endt med tre point til FC Midtjylland. 5-1 og 2-1-sejre vidner om, at FC København før har haft det svært mod FC Midtjylland.

SpilXperten.com anbefaler: X2 til odds 1,58 hos Unibet – SPIL HER >>

Oddsbomben i FCK - FCM
FC København kan før eller siden være tvunget frem for at angribe, og det kan blive en rigtig farlig cocktail mod de lynhurtige FC Midtjylland-spillere. En lignende kamp udspillede sig i marts, hvor FC København ligeledes var tvunget til at vinde, hvis gulddrømmene skulle forblive intakte. Her tog FC Midtjylland dog fusen på alt og alle og sejrede med hele 5-1. Så stort vinder FC Midtjylland næppe denne gang, men chancerne for endnu en FC Midtjylland-storsejr synes ikke helt umulige. Odds 6,25 for en FC Midtjylland-sejr på minimum to mål virker i hvert fald tillokkende som søndagens oddsbombe.

Spil oddsbomben til odds 6,25 hos Unibet – SPIL HER >>

Nu kan du også spille asian handicap hos Unibet
Unibet har for ikke så længe siden lanceret spiludgaven asian handicap, som er en bestemt type odds. Det ser lidt anderledes end det, du er vant til, men til gengæld kan du nogle gange få højere odds end på tilsvarende udfald. I den anledning har vi skrevet en guide om asian handicap, som du kan læse. Her kan du også direkte aflæse, hvad asian handicap betyder med de forskellige udfald.