27.12.2014, 00:06 | Af: Administrator

Sportslig grunduddannelse i Ikast-Brande Kommune

Fra august 2015 findes der som noget nyt en sportslig grunduddannelse på Nordre Skole. Det er et tilbud til de sportsglade, som giver eleverne mulighed for mere bevægelse og idræt.

I denne folder kan du læse mere om den sportslige grunduddannelse (hvis du gerne vil udskrive folderen, kan du vælge denne mere printvenlige version).

Tilmelding til informationsmøde om Sportslig Grunduddannelse
Her kan du tilmelde dig til informationsmødet for forældre og ældre elever torsdag den 8/1 klokken 17.00-18.30 på Ikast Nordre Skole.

Er du forælder med skolesøgende barn bosat i eller uden for Ikast Brande Kommune? Så inviteres du hermed til informationsmøde på Ikast Nordre Skole om den Sportslige Grunduddannelse fra 0. - 9. klasse. Elever i den ældste del af skoleforløbet er velkomne til at deltage ifølge med forældre.

På mødet vil der være oplæg fra skolens ledelse og repræsentanter fra skoleafdelingen. Tankerne bag projektet præsenteres, der gives et indblik i form og indhold og vises eksempler på en hverdag for elever, der har valgt den Sportslige Grunduddannelse. 

Tilmelding senest den 6/1-2015 via Ikast-Brandes hjemmeside : https://www.ikast-brande.dk/sportsliggrunduddannelse