07.12.2014, 16:59 | Af: Administrator

Start-11 mod FC København

Izunna Uzochukwu er med i startopstillingen til topbraget mod FC København i aften. Også André Rømer er med iblandt de elleve startende. Kampen fløjtes igang klokken 19.00.

FC Midtjylland slutter et fremragende efterår af i aften, når FC København venter på udebane. Midtjyderne kan med en sejr skabe et forspring på 14 point ned til FCK, imens en hjemmesejr vil skrumpe forspringet til otte point. 

Til dagens kamp er anfører Kristian Bach Bak og Tim Sparv i karantæne i forhold til seneste Superligakamp. Det betyder, at Izunna Uzochukwu og André Rømer i stedet starter på den defensive midtbane og højrebacken. 

Også Jakob er gledet ind i startopstillingen. Han erstatter den unge svensker Kristoffer Olsson. Morten 'Duncan' Rasmussen er ikke blevet sin skade kvit, og i stedet for ham spiller costaricanske Marcos Ureña

Kampen i Parken fløjtes igang klokken 19.00. 

Start-11: Jakob Haugaard, André Rømer, Patrick Banggaard, Jim Larsen, Jesper Lauridsen, Izunna Uzochukwu, Jakob Poulsen, Petter Andersson, Sylvester Igboun, Pione Sisto, Marcos Ureña.

Bænken: Lasse Heinze, Frederik Møller, Kristoffer Olsson, Marco Larsen, Paul Onuachu, Rilwan Hassan, Musefiu Ashiru