15.12.2014, 09:37 | Af: Administrator

Stort interview med Sisto i dagens B.T.

Avisen har mødt Pione Sisto der, hvor det hele begyndte. I Tjørring. Læs hele det store interview med årets profil i Superligaen i dagens udgave af B.T.

Han kan nærmest underholde et helt stadion alene. Det har han flere gang vist i løbet af året. For 19-årige Pione Sisto kan ting med en bold, som kun er de færreste forundt. B.T. har mødt stortalentet i hjembyen Tjørring, hvor han fortæller sin historie.

- Jeg er slet ikke derhenne, hvor jeg har forestillet mig, hvordan det bliver at skifte til en udenlandsk klub og være langt væk fra min familie. Jeg læser da godt, hvordan det går mange andre danske spillere i udlandet, som ikke klarer det særlig godt.

- Jeg har også bemærket, at en type som Pierre-Emile Højbjerg er lidt udansk på nogle måder, og han har nok den rigtige mentalitet til at klare sig i en storklub. Når jeg har sat mig et mål, går jeg selvfølgelig efter det og giver alt for at nå det, siger Pione Sisto.

Læs hele historien i dagens udgave af B.T.