05.12.2014, 09:27 | Af: Administrator

Superliga-trænerne og Tipsbladet hædrer Sisto

Superligaens trænere har kåret FC Midtjyllands Pione Sisto til Efterårets Profil i Tipsbladets traditionsrige kåring. Sylvester Igboun blev nummer tre.

FC Midtjylland 19-årige kantspiller blev en forholdsvis suveræn vinder med 47 point ud af 55 mulige, og en af de trænere, der har givet en førsteplads og fem point til Pione Sisto, er den tidligere FC Midtjylland-træner Ove Pedersen, der i dag er cheftræner i OB. 

- Pione Sisto har været kampafgørende på en speciel måde. Man kan godt lave en del mål, hvor man bare skal sætte en inderside på, men han har lavet ekstraordinære gode ting.

Pione Sisto glæder sig over kåringen som Efteråret Profil.

- Det afgørende har været min glæde for fodbold. Den har været enorm, og jeg har altid været nysgerrig. Jeg har måske gjort mere ud af mine driblinger, af at prøve nye ting af og finpudse dem. Ting som andre ikke gør. Det med at blive bedre til noget har altid ligget i mig. Jeg har et enormt drive, og jeg har været god til at omsætte tanker og mål til konkret, hårdt arbejde. Og jeg arbejder med glæde, siger Pione Sisto.

AaB's Kasper Kusk vandt Efterårets Profil i 2013. Tilbage i 2004 vandt den daværende FC Midtjylland-profil Mohamed Zidan både Forårets og Efterårets Profil. Efterårets Profil vandt Zidan med 46 ud af 55 mulige point, et mindre end Pione Sisto altså gjorde i dette efterår.