04.12.2014, 07:59 | Af: Administrator

Tiårs jubilarer hyldet for en kæmpe indsats

I mandags blev frivillige tiårsjubilarer i FC Midtjylland hyldet efter sejren mod FC Vestsjælland. Flotte ord, hyggeligt samvær og et bevis på den flotte frivillige indsats kunne de fremmødte lune sig på på den ellers råkolde 1. decemberaften.

I løbet af den seneste tid har vi her på sitet bragt historier fra nogle af de mange frivillige indsatser, som uge efter uge bliver lagt i FC Midtjylland. Willy Bager, Holger Merrild og Anette Lauridsens historier er blevet fortalt blot for at vise hvor mange vigtige roller, som varetages af frivillige.

Og der er flere end de tre ovennævnte. Mange flere. På den kolde mandag aften blev de hyldet efter kampen. De af dem som altså var færdige med diverse arbejdsopgaver rundt omkring på MCH Arena. For mange af de navne, som direktør Hans Krabbe læste op, var simpelthen stadig i gang.

Det siger måske noget om den indsats, der ydes af de frivillige i klubben. Opgaverne udføres godt og bliver altid gjort færdigt og fuldt til dørs. Det betød altså, at ikke alle de frivillige kunne modtage deres hyldest i første omgang og lune sig på de så pæne ord fra Hans Krabbe.

- Jeg bliver nærmest rørt, når jeg står her og kigger på jer. Jeg har dog frosset for meget i aften til at kunne vise det. Men hvor er I fantastiske. I fortjener en stor hyldest og et kæmpe tak for jeres enorme indsats, som hver eneste gang er med til at binde hele vores afvikling sammen, sagde Krabbe i sin indledning.

- I er dem, som ingen ved, hvem er. Dem som ikke får opmærksomheden. Men I skal vide, at I er uundværlige for os, for både når vi vinder og taber på banen, så får I det altid til at spille og klappe. I gør det fra hjertet, og jeres belønning er blot vores taknemmelighed. Og den skal I så også have.

Direktøren fortalte desuden, at de besøgende fra Brentford FC var meget imponerede over afviklingen og forholdene på stadion. Englænderne lod sig inspirere af de mange ildsjæle, som de mødte til mandagens kamp. Cheftræner Glen Riddersholm kiggede også forbi Peter Larsens Caféen, og også han havde pæne ord med sig til jubilarerne.

- Jeg bliver oprigtigt glad, når jeg står og kigger på så mange af jer. I er et symbol på det, som vi er i gang med at skabe i denne klub. Når jeg kigger på jer, så ved jeg, at vi er en del af noget stort. I fortjener en stor tak, og jeg håber, I får en god og fortjent jul og et godt nytår med jeres kære, sagde Riddersholm, inden Hans Krabbe gik videre med uddelingen af diplomer og håndtryk.

Forestillingen varede længe, og der var mange navne, som skulle nævnes, klappes af og anerkendes for det unikke stykke arbejde. En øl eller to blev drukket, og der blev talt om de mange stunder på MCH Arena. Og så blev der naturligvis givet håbefulde ønsker om endnu mange succesfulde år med frivillige i FCM.

Se billeder af de mange jubilarer og fra mandagens hyldest på FCM Fotos Facebookside her. 

FCM.DK har i den seneste periode bragt historier om tre frivilliges historier. Du kan læse dem her. 

Anette Lauridsen

Holger Merrild

Willy Bager