03.12.2014, 15:22 | Af: Administrator

Truppen mod Esbjerg fB

I forhold til sejren over FC Vestsjælland i mandags er der flere ændringer i den trup, som torsdag sætter kursen mod Esbjerg til ottendedelsfinalen i DBU Pokalen.

Der står en plads i DBU Pokalens kvartfinale på spil, når FC Midtjylland og Esbjerg torsdag aften tørner sammen på Blue Water Arena.

Og det er en plads, som begge mandskaber godt kan blive enige om, at man meget gerne vil have at se frem til i det nye år, når kvartfinalerne fløjtes i gang til marts. Enige kan man også blive om, at det er en hård lodtrækning.

- Vi vil gøre alt for at gå videre. Vi ved, at vi har trukket en svær modstander, men samtidig ved vi også, at vi har et fornuftigt tag på Esbjerg. Vi har kun lukket et mål ind imod Esbjerg i de seneste syv kampe, siger cheftræner Glen Riddersholm.

- Vi ved, hvordan vi skal håndtere dem, om relationerne så er stærke nok til at bære det, må tiden vise, men jeg er optimistisk, for vi har et stærkt hold. Der er lagt op til en rigtig pokalfight, og vi har forberedt os på alle scenarier. Vi glæder os til at vise hele bredden af truppen. Vi vil rigtig gerne have kvartfinalen at se frem mod henover vinteren.

Og bredden får man at se torsdag aften i Esbjerg, men det betyder ikke, at turneringen bliver nedprioriteret. Tværtimod.

- Som jeg også sagde efter kampen mod FC Vestsjælland, så vil vi gøre alt for at gå videre, og vi stiller det stærkest  mulige hold. Vi har flere spillere, som går med småskavanker, men vi stiller op med alle dem, som er ansvarlige at stille med, og som er klar, siger Riddersholm

- Det er en kamp, hvor vi skal bekræftes i, at vi har en bred trup og mange spillere, som er sultne efter at komme meget mere i aktion. Vi kan kun udtage 18 mand til hver kamp, men der er mange i hverdagen, som arbejder godt og har fortjent at være med hver eneste gang. Vi ved af erfaring, at når de får muligheden, så griber de den, og det er også det, der gør os optimistiske. Vi kan se, at de spillere, vi får at se i morgen, har stor en sult og dedikation og ønsker at komme ud og levere varen. Derfor er det med fuld ro i sindet, vi tager til Esbjerg.

Der er kick-off på Blue Water Arena torsdag aften klokken 20.30.

Truppen mod Esbjerg fB
1. Lasse Heinze
3. Tim Sparv
10. Tim Janssen
11. Marcos Ureña
17. Kristoffer Olsson
15. Jesper Lauridsen
19. Marco Larsen
20. Francis Dickoh
22. Mikkel Duelund
25. Marco Priis Jørgensen
26. Patrick Banggaard
28. André Rømer
29. Jonas Gemmer
32. Kristian Bach Bak
33. Paul Onuachu
35. Frederik Møller
36. Rilwan Hassan
40. Musefiu Ashiru
43. Izunna Uzochukwu