06.12.2014, 14:10 | Af: Administrator

Truppen mod FC København

FC Midtjylland jagter den tredje sejr på stribe mod FCK i Parken. Kick-off søndag klokken 19.00.

Året går på hæld, og det samme gør Superligaen. Søndag aften løber ulvene for sidste gang på banen i år, når modstanderen er FC København i Parken.

Og det midtjyske mandskab har gode erfaringer i Parken, hvor holdet har taget alle tre point i de to seneste møder. Og på trods af udfordringer på skadesfronten op til opgøret, så jagter ulvene den tredje sejr på stribe i nationalarenaen.

For trænerteamet må se bort fra Morten 'Duncan' Rasmussen og Tim Janssen, der er blevet tilføjet skadeslisten, som i forvejen tæller Erik Sviatchenko, Eyjolfur Hedinsson og Malte Kiilerich HansenDerudover er anfører Kristian Bach Bak, Tim Sparv og Francis Dickoh, der så rødt i pokalkampen i Esbjerg, ude med karantæne.

- Det skal dog ikke tage optimismen fra os. Vi tager til Parken for at levere et godt resultat. Vi ved, vi kan vinder derovre. Det har vi gjort de seneste to gange. Det kræver et stærkt kollektiv, der arbejder hårdt for hinanden, og som har modet til at spille mod det pres, som vi ved, vi møder i Parken, siger cheftræner Glen Riddersholm.

- Men vi tager i Parken for at vinde. Presset er på FCK, og det pres kan man også mærke, de tager på sig, og det kan være svært at spille under det pres.

Der er ikke mange defensive spillere blandt de 18 navne, som er udtaget til opgøret, og Riddersholm har da heller ingen intentioner om at tage til Parken for at forsvare et resultat hjem.

- Vi skal ikke til Parken for at forsvare noget hjem. Det har vi slet ikke spillerne til. Kigger vi på den trup, vi har udtaget, så er der mange offensive spillere. Vi kan ikke spille en forsvarskamp, vi skal spille kampen på vores egne præmisser.

- Vi skal være kompakte og aggressive i vores defensive organisation og dygtige til at bryde de løsninger, som vi ved, FCK vil søge i deres opbygningsspil. Samtidig skal vi selv spille hurtigt og levende, så vi kan spille igennem deres stærke organisation. Og så skal vi udnytte de individuelle kompetencer, vi råder over, siger Riddersholm.

FC Midtjylland-spillerne fik en god optakt til turen over Storebælt, da flere fans var mødt op til holdets afsluttende træning på MCH Arena for at vise deres støtte. Og midtjysk støtte har der også været til de seneste opgør i Parken, og det er der også lagt op til i søndagens opgør, som har kick-off klokken 19.00.

Truppen mod FC København
1. Lasse Heinze
6. Jim Larsen
7. Jakob Poulsen
8. Petter Andersson
11. Marcos Ureña
14. Jakob Haugaard
15. Jesper Lauridsen
17. Kristoffer Olsson
19. Marco Larsen
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
28. André Rømer
33. Paul Onuachu
35. Frederik Møller
36. Rilwan Hassan
40. Musefiu Ashiru
43. Izunna Uzochukwu
44. Sylvester Igboun

Foto: Kaj B. Kristensen, fo2oj1.dk