10.12.2014, 12:04 | Af: Administrator

U19 i Argentina: Kampen udskudt til klokken 20 dansk tid

FC Midtjyllands U19-mandskab skulle have spillet anden puljekamp i dag klokken 13.30 dansk tid. Kampen er pga. uvejr flyttet til klokken 20 dansk tid. 

FC Midtjylland U19-hold fik en god start på turneringen, da man vandt 7-0 i første puljekamp. I dag spiller holdet så igen mod Club Atletico Victoriano fra Argentina. Kampen var fastsat til klokken 13.30 dansk tid. På grund af dårligt vejr i Lanus hvor turneringen spilles, er kampen dog nu blevet rykket. Det betyder, at der fløjtes op klokken 20.00 dansk tid. 

Start-11 til kampen: Rasmus Bach, Rasmus Nissen, Rasmus Lauritsen, Alexander Munksgaard, Anders Hagelskjær, Jonas Gemmer, Mikkel Frankoch, Mikkel Duelund, Babajide David, Mads Døhr Thychosen, Razak Adebayo Odeyemi

Bænken: Jeppe Solgaard, Malte Kiilerich Hansen, Oliver Ottesen, Simon Sterring, Jákup Thomsen, Andreas Murbeck, Gloire Rutikanga