13.12.2014, 09:59 | Af: Administrator

U19 i semifinalen i Argentina

Der var spænding helt ind til midnat i aftes dansk tid. Til sidst kom forløsningen dog, og dommeren fløjtede konkurrenternes kamp af. Resultatet på 6-2 sikrer FC Midtjylland gruppesejren og en flot semifinaleplads. 

Som vi igår skrev på citet, skulle FC Midtjylland bruge hjælp andetsteds fra for at sikre sig semifinalepladsen søndag. Holdet skaffede selv fem point i tre kampe, og så måtte Club Atletico Victorianos Arenas bare ikke vinde med mere end syv mål.

Efter 5-0 ved pausen kunne det længe ligne, at FCM'erne ville trække det korteste strå. Men med to scoringer imod sig  og blot et enkelt mere scoret, forspildte Argentinerne muligheden for at overhale FC Midtjylland. Ulvene er dermed i semifinalen i turneringen, hvor man møder et brasiliansk hold på søndag.

- Vi er utrolig stolte over, at vi nu har sikret os puljesejren og semifinalen. Jeg synes, at det er fuldt fortjent, for vi har leveret stærkt hernede. Nu skal vi have styr på belastningerne, og så vil vi glæde os til semifinalen, fortæller cheftræner Kenneth Andersen umiddelbart efter kampen. 

Mere info om talenternes kamp om finalepladsen følger senere.