08.12.2014, 10:59 | Af: Administrator

U19 klar til første kamp i Argentina

FC Midtjyllands U19-mandskab er draget til Sydamerika for at deltage i en turnering i byen Lanus. Holdet er blevet indkvarteret på Akademiet i byen, og man er nu klar til første kamp i aften klokken 22 dansk tid. 

En god halvsæson for FCM’s U19-hold sluttes med et brag i december måned. Holdet er nemlig taget til Argentina for at deltage i turneringen ’Centenario Granate’, som bliver spillet i byen Lanus. Nu er holdet kommet godt frem til Argentina.

Efter en rejse på 18 timer tjekkede spillere og trænerteam ind på Club Atletico Lanus’ akademiet, hvor de skal bo under hele turneringen. De 13 af de øvrige hold er også indkvarteret på akademiet, så holdet oplever en smule trængsel. Forholdene er dog gode, så drengene klager ikke.

FCM-drengene er sat sammen på seksmands værelser, så de kommer meget tæt på hinanden i de kommende 14 dage. Fem kampe venter for drengene, så der bliver brug for godt humør og god restitution for at præstere i alle kampe.

Klubbens akademi ligger i forbindelse med det store stadion, som har plads til cirka 50.000 tilskuere.  Træningsanlægget hvor kampene i turneringen afvikles ligger også på samme grund, så holdet har kort imellem kampe, træning og hvile.

Drengene har lørdag trænet let efter ankomsten og forsøgte at få den lange tur ud af kroppen. Spillerne har desuden fået en rundvisning i Club Atletico Lanus, som også rummer basketball, volleyball, svømning og tennis.

Spillerne har også fået mulighed for at lave nogle af de medbragte lektier, inden holdet sidst på eftermiddagen søndag kiggede frem mod turneringsstarten. Den første kamp for ulvene er mandag aften klokken 20.00 dansk tid, hvor man møder Club Deportivo Español.

- Vi har arbejdet med vores presspil op til kampen i aften. VI tror ikke, at vi kan holde vores høje pres i hele kampen, fordi temperaturerne simpelthen er så høje. Derfor har vi snakket om, hvordan vi skal variere og buge vores kræfter klogt i kampen, fortæller cheftræner Kenneth Andersen

FC Midtjylland er foruden Club Deportive Español havnet i pulje med  Club Atletico Victoriano Arenas Argentina samt Danublo Futbol Club fra Uruguay. Mandagens kamp er mod Club Deportivo Español. FC Midtjylland er det eneste hold i turneringen, som ikke kommer fra Sydamerika. 

FCM stiller op som følger: (Der må skiftes fem mand pr. kamp)

Start-11: Rasmus Bach, Alexander Munksgaard, Rasmus Lauritsen, Malte Kiilerich Hansen, Jeppe Solgaard, Jonas Gemmer, Mikkel Frankoch, Mikkel Duelund, Rasmus Nissen, Babajide David, Simon Sterring

På bænken: Razak Adebayo Odeyemi, Mads Døhr Thychosen, Jákup Thomsen, Anders Hagelskjær, Oliver Ottesen, Andreas Murbeck, Gloire Rutikanga