15.12.2014, 08:29 | Af: Administrator

U19 tabte semifinalen i straffekonkurrence

En udligning i fem minutters overtid sikrede FC Midtjylland en straffekonkurrence om finalepladsen i Argentina. Her kunne holdet på et tidspunkt have afgjort det hele med en scoring, men i stedet gik sejren til de fysisk stærke brasilianere. 

U19-holdet skulle sent søndag aften forsøge at spille sig i finalen i turneringen i Argentina. Modstanderen var brasilianske Criciuma, som indtil da i turneringen blot havde lukket et enkelt mål ind og vundet alle tre kampe. 

Holdet kom bagud, men i kampens overtid lykkedes det FCM'erne at få udlignet. Der skulle derfor en straffesparkskonkurrence til, for at en vinder kunne findes. Her havde FC Midtjylland chancen for at afgørende tingene, men i stedet blev det den brasilianske modstander som løb med sejren efter kanld eller fald spark. 

Kampfakta:

Criciuma - FC Midtjylland 5-4 efter straffekonkurrence. Ordinær tid: 1-1

51' 1-0 Criciuma
90+3' 1-1 Jákup Thomsen

 

 Oliver OttesenAlexander MunksgaardRasmus LauritsenRasmus NissenJeppe SolgaardJonas GemmerMikkel Frankoch(65'Gloire Rutikanga)Mikkel DuelundBabajide David(75'Andreas Murbeck)Mads Døhr Thychosen(80'Jákup Thomsen)Simon Sterring(45'Razak Adebayo Odeyemi).