22.02.2014, 09:20 | Af: Administrator

Bak: Skal udnytte vores speed

Anfører Kristian Bach Bak glæder sig til dagens forårspremiere, hvor han håber på stor midtjysk opbakning i Odense.

I eftermiddag går atter løs i Superligaen for FC Midtjylland, når holdet  sætter kursen mod Odense. Her har de midtjyske ulve vundet tre ud af de seneste fire opgør, og anfører Kristian Bach Bak ser da også muligheder mod et stærkt OB-mandskab.

- Det bliver et svært opgør, men det er på en bane, hvor vi har haft det godt de seneste gange, vi har været der. Jeg tror, vi kommer til at møde et hold, som vil have fokus på at undgå at inkassere mål, siger kaptajnen.

Og netop i disciplinen om at undgå at inkassere mål har ulvene været stærke hidtil i sæsonen. Jonas Lössl er med sine seks clean sheets den målmand i Superligaen, der har holdt buret rent flest gange. Samtidig er FC Midtjylland det hold, som har lukket færrest mål ind.

- Vi skal stå godt defensivt og lukke ned for deres offensive profiler, og så skal vi udnytte vores egen speed. Vi har mange hurtigere spillere med, og det, tror jeg, kan udfordre deres bagkæde, siger Kristian Bach Bak, der mener, at ulvene står godt rustet forud for forårssæsonen, selv om resultaterne i træningskampene har været svingende.

- Der er blevet lavet et par individuelle fejl i træningskampene, men jeg er glad for, at det er i dem, det er sket. Så kan vi forhåbentlig undgå dem i denne halvsæson. Jeg synes, vi står rigtig godt og er klar til forårssæsonen, selv om vi har nogle skader og et par tvivlsomme til kampen.

Kaptajnen lægger ikke skjul på, at han glæder sig til at få skudt Superligaen i gang igen.

- Der kommer en lille dreng op i en igen. Det er første kamp, vi spiller om point, og det er med tilskuere  Det bliver helt vildt, og jeg tror, man kommer til at se os fare derudaf, og det er også det, vi skal. Jeg glæder mig helt sindssygt.

Han håber, at mange midtjyske fans tager turen til Odense og bakker holdet op.

- Opbakning betyder rigtig meget om det er ude eller hjemme. Vi skal bare have den samme kulisse, som vi havde i Viborg, så vinder vi alle kampe. Det betyder bare meget for fodboldspillere, at der er nogle der klapper og buh'er af modstanderen og er med en 100 procent, siger FCM-kaptajnen.

Der er kick-off i Odense i dag klokken 17.00.