12.02.2014, 09:49 | Af: Administrator

Dickoh: Højt træningsniveau i FCM

Det var ikke svært for Francis Dickoh at takke ja til tilbuddet fra FC Midtjylland, da muligeheden opstod.

Et par dage inden ulvene satte kursen mod træningslejren i Portugal, blev der tilføjet en ny spiller til ulveflokken. 31-årige Francis Dickoh har skrevet kontrakt med FC Midtjylland for foråret, og det var ikke en svær beslutning for midterforsvareren.  

- Ambitionsniveauet i FC Midtjylland er lig mit eget rigtig højt. Jeg var så heldig at være ovre og se på forholdene og træne med i efteråret, og det gjorde beslutningen relativt nem, fortæller Francis Dickoh til FCM TV.

- Der er et højt træningsniveau, og det har jeg brug for. Det var et af de kriterier, jeg havde, inden jeg valgte at tage hjem til Danmark og en topklub, siger midterforsvareren, der kan berette om en meget velfungerende trup

- Det er en god og homogen trup. Det er et godt mix. Der er de ældre krydret med en masse krudt fra de unge. Det virker til, at alle er på bølgelængde, og det mærker man. Det mærkede jeg også allerede i efteråret, og derfor var det en let beslutning og takke ja til tilbuddet, siger Dickoh til FCM TV.

Se hele interviewet med Francis DickohFCM TV og hør om hans forventninger til et yderst spændende forår på Heden. Se indslaget her.