19.02.2014, 14:48 | Af: Administrator

Duncan: Det hårde arbejde skal fortsættes

Det er en sulten ulveflok, der glæder sig til forårspremieren mod OB på lørdag i Odense.

Fodboldabstinenserne er efterhånden store hos både fans og spillere. Men på lørdag kommer der endelig en ende på dem, når ulvene skyder foråret i gang i Odense. Og det er en flok sultne ulve, der jagter point mod OB i forårspremieren.

- Vi glæder os helt vildt. Efter vi spillede den sidste kamp i december måned, var det eneste, jeg tænkte på, at komme i gang igen. Vinterpausen er altid lang og kedelig. Nu nærmer vi os første kamp, og vi er alle sammen spændte og glæder os til at komme i gang, siger Morten 'Duncan' Rasmussen.

Og efter en god opstart er ulvene igen klar til at kæmpe for point til den midtjyske konto i et særdeles interessant forår.

- Opstarten er gået fint. Vi har trænet hårdt, og vi er helt sikkert i form til at starte turneringen nu. Vi er selvfølgelig lidt uheldige med skader, men det er, hvad der sker. Det kan man aldrig gardere sig imod. De spillere, der spiller på lørdag, er helt sikkert klar, lover angriberen, der også håber, at fansene er klar til forårspremieren.

LÆS OGSÅ: Ta' med til Odense

- Vores fans betyder meget både ude og hjemme, og jeg håber, at rigtig mange tager turen til forårspremieren i Odense. Deres opbakning var fantastisk i efteråret, og jeg håber, at de også i foråret giver den fuld gas på lægterne, siger Morten 'Duncan' Rasmussen.

I forårets 15 kampe handler det om at fortsætte det hårde arbejde, der blev lagt for dagen i efteråret, hvor holdet hentede ti sejre og spillede seks uafgjorte i 18 kampe.

- Vi skal ikke ud og opfinde den dybe tallerken. Vi ligger nummer et  på baggrund af det, vi præsterede i efteråret. Det vigtigste for os er at fortsætte det hårde arbejde og de takter, vi viste i efteråret. Vi skal fortsætte med det, vi har vist, vi er gode til, siger Duncan, der føler sig i god form forud for lørdagens kamp.

- Jeg har heldigvis været forskånet for småskader, så jeg har kunnet trænet med stort set hele opstarten, og det er vigtigt for mig. Jeg føler mig klar, lyder det fra FCM-topscoreren, der kom på måltavlen ni gange i efteråret.

Der er kick-off mod OB lørdag den 22. februar i Odense klokken 17.00. Du kan stadig nå at tage med Black Wolves til opgøret - læs mere her.