18.02.2014, 08:23 | Af: Administrator

FC Midtjylland slår Vinter-OL

Ulvenes nye app er kommet forrygende fra start og var weekendens mest downloadede sports app.

For fire dage siden præsenterede FC Midtjylland og Unibet den nye FCM app, og den er blevet taget særdeles godt imod. Således var app'en weekendens mest downloadede sports app foran blandt andre den officielle Vinter-OL app.

Med den officielle FC Midtjylland app kan du nu holde dig 110 % opdateret på alt om ulvene – direkte på din mobil eller tablet. Du får de seneste nyheder, statistikker, spillerprofiler, fotos, videoer, livescore og odds på FCM’s kampe. Alt sammen præsenteret i et flot, visuelt og brugervenligt design.

SE OGSÅ: Download den officielle FC Midtjylland app her >>

FC Midjtylland app’en er udviklet og betalt af Unibet, der giver den nye app som gave til FC Midtjylland og klubbens mange fans, der fra kan downloade app’en gratis på App Store og Google Play. Har du ikke allerede hentet den nye FCM App, så kan du gøre det HER.