07.02.2014, 20:33 | Af: Administrator

Frankoch: Giver erfaring at være med

18-årige Mikkel Frankoch fik de første 73 minutter på banen i aftenens opgør mod Breidablik i Atlantic Cup.

FC Midtjylland fik en god start på dagens opgør mod islandske Breidablik, og efter de første 45 minutter, som ulvene dominerede, var der ikke meget, der tydede på, at der ikke ventede midtjyske point i det nordiske opgør.

Men islændingene ville det anderledes, og med to scoringer i anden halvleg tog de sejren og de tre point i Atlantic Cup. På trods af nederlaget så var der flere positive momenter i opgøret, hvor hele fem akademi-talenter kom i spil - heraf tre fra start.

En af dem, der havde kæmpet sig til en startplads, var 18-årige Mikkel Frankoch, der sammen med ligeledes 18-årige Jonas Gemmer lå på den centrale midtbane foran mere rutinerede Femi.

- Jeg synes, jeg spillede en fin kamp. Jeg fik vist nogle ting omkring mit duelspil, som jeg havde meget fokus på i kampen, så overordnet set er jeg tilfreds, siger Mikkel Frankoch.

- Vi havde okay styr på det i første halvleg, men vi skal være lidt bedre offensivt - defensivt havde vi styr på dem. I anden halvleg lavede vi nogle fejl, som kostede to mål, og når man lukker to mål ind, er det svært at vinde fodboldkampe, siger Frankoch.

Han fik sin førsteholdsdebut for ulvene i pokalsejren over FC Djursland i efteråret, og han har flere gange trænet med superligamandskabet. Værdifuld erfaring for den talentfulde midtbanespiller.

- Spillemæssigt giver det erfaring, og man skal tage mere ansvar, så det er klart, det giver en masse at være med på det her niveau, siger Frankoch, der er en af ni spillere fra Akademiet, som er med på årets træningslejr.

Se hele indslaget med Mikkel FrankochFCM TV her.