16.02.2014, 15:19 | Af: Administrator

God anden halvleg gav uafgjort

På to mål i anden halvleg fik ulvene 2-2 i den sidste test inden forårspremieren på lørdag mod OB.

En dårlig generalprøve giver en god premiere, siger man, og efter første halvleg skulle man som midtjyde håbe på, at det gamle ordsprog stadig er højaktuelt. Den ændrede en stærk anden halvleg dog på, hvor FC Midtjylland fik slået godt tilbage og efterlod et godt indtryk.

For i den sidste test, inden der er point på spil, blev det til et 2-2 udebane mod Randers FC. I første halvleg scorede hjemmeholdet to gange - det første mål allerede efter ni minutter, da Jonas Borring sendte en retur i nettet, efter at Jonas Lössl havde leveret en flot redning på Nicolai Brock-Madsens afslutning.

Det største midtjyske lyspunkt i første halvleg var unge Musefiu Ashiru, der havde fået chancen på højre kanten. Med flere gode aktioner viste han, at han er klar til at gribe chancen i premieren, hvis han får den.

Det kunne dog ikke ændre på, at det var hjemmeholdet, som havde vist sig bedst frem i de første 45 minutter, og tre minutter inden pauseteen lykkedes det så Nicolai Broch-Madsen at komme på måltavlen, da han bragte kronjyderne på 2-0.

Efter en skidt første halvleg kom ulvene helt anderledes ud til anden halvleg, og allerede i første minut fik Marco Larsen en god mulighed for at reducere, da indskiftede Santiago Villafane headede bolden videre til Duncan, der tog Jakob Poulsen med. Midtbanedirigenten ekspederede en fin aflevering videre til Marco Larsen, som blev  fri til afslutning, men bolden sneg sig ved siden af mål.

Afslutningen fra Morten 'Duncan' Rasmussen var til gengæld stensikker 11 minutter inde i halvlegen, da Jakob Paulsen tog en lang bold til sig og lagde den for fødderne af Duncan, der uden problemer kunne sende reduceringen i mål.

Længe lignede Duncan eneste midtjyske målscorer i Randers, men netop som stadionuret rundede 90 minutter viste høje Paul Onuachu sin styrke på hovedstød, da han sendte et hjørnespark fra Jesper Juelsgård i kassen og sikrede ulvene et uafgjort i den sidste test.

I anden halvleg var der et glædeligt comeback til Rilwan Hassan, der for første gang fik spilletid i opstartens træningskampe, og dermed melder den driblestærke kantspillere sig også ind i kampen om en plads på holdet om en uge, hvor forårspremieren venter mod OB.

Kampfacts
Randers FC - FC Midtjylland 2-2 (2-0)
1-0 Jonas Borring 9'
2-0 Nicolai Brock-Madsen 42'
2-1 Morten 'Duncan' Rasmussen 56'
2-2 Paul Onuachu 90'

Advarsler
Elmar Bjarnason, RFC
André Rømer, FCM
Mads Agensen, RFC
Patrick Banggaard, FCM

Start-11: Start-11: Jonas Lössl, Kolja Afriyie (Santiago Villafane 38'), Patrick Banggaard, Erik Sviatchenko, Jesper Lindorff Juelsgård, Oluwafemi Ajilore (André Rømer 46'), Izunna Uzochukwu, Jakob Poulsen (Tim Janssen 83'), Marco Larsen (Rilwan Hassan 65'), Musefiu Ashiru (Frederik Møller 76'), Morten 'Duncan' Rasmussen (Paul Onuachu 83').

Bænk: Rasmus Bach, Francis Dickoh, Frederik Møller, Santiago Villafane, André Rømer, Rilwan Hassan, Paul Onuachu, Tim Janssen.