03.02.2014, 08:27 | Af: Administrator

Kiilerich udtaget til U19-landsholdet

Malte Kiilerich Hansen er med, når det danske U19-landshold deltager i en fire nationers turnering på La Manga.

Når det danske U19-landshold på onsdag sætter kursen mod La Manga, bliver det med en midtjysk ulv i truppen. Således har landstræner Bent Christensen udtaget FC Midtjyllands 18-årige Malte Kiilerich Hansen til fire nationersturneringen på La Manga.

Malte Kiilerich Hansen er ikke tidligere noteret for kampe i nationaldragten, så dermed kan han ikke kun få U19-landsholdsdebut men også spille sin første kamp den røde hvide-trøje, hvis det bliver til spilletid i turneringen, hvor modstanderne er Portugal, Norge og Polen henholdsvis den 6., 8. og 10. februar.

Den unge midterforsvarer fik i fredagens træningskamp mod Hobro første halvleg i ulvenes midterforsvar, hvor hans sammen med U17-spilleren Kristian Dirks Riis, der skal med på FC Midtjyllands træningslejr i Portugal, holdt topholdet fra 1. division fra chancer.

Allerede i dag samles den danske U19-trup i København, inden den onsdag flyver til Alicante i Spanien.