20.02.2014, 14:54 | Af: Administrator

Masser af landskampsminutter til Gemmer

Der var fuld spilletid til akademispilleren Jonas Gemmer, da det danske U18-landshold onsdag eftermiddag tabte 2-1 til Tyrkiet.

Det danske U18-landshold er for tiden samlet i Tyrkiet, hvor de danske drenge ad to omgange skal prøve kræfter med det tyrkiske U18-landshold. Første kamp blev spillet onsdag eftermiddag, og til dette opgør havde U18-landstræner Henrik Clausen blandt andre fundet plads til ulven Jonas Gemmer, som i efteråret debuterede for FC Midtjyllands førstehold. 

Kampen skulle vise sig at blive en jævnbyrdig affære, hvor spillet bølgede frem og tilbage. I sidste ende var Tyrkiet dog en anelse mere kynisk i afslutningerne, hvorfor de med resultatet 2-1 kunne forlade banen som sejrsherrer.

På det personlige plan kunne Jonas Gemmer dog glæde sig over at få fuld spilletid. Asger Sørensen, som i januar blev solgt fra FC Midtjylland til FC Red Bull Salzburg, spillede ligeledes hele kampen.

På trods af resultatet var U18-landstræner Henrik Clausen generelt tilfreds med udbyttet af venskabskampen.

- Overordnet spiller vi en god kamp mod en stærk modstander. Vi bliver overrasket fra start, og i denne fase minder det om et seniorhold mod et ungdomshold. Men da vi formår at stå imod og komme ovenpå, så vinder vi initiativ og får spillet over på vores præmisser. Set ud fra chancer bør vi mindst få uafgjort, men vi mister desværre lidt momentum i slutningen af kampen, siger Henrik Clausen til dbu.dk.

Jonas Gemmer, Asger Sørensen og resten af de danske landsholdsdrenge kan få revanche allerede fredag eftermiddag klokken 13.30, hvor modstanderen endnu en gang er Tyrkiet. Såfremt der atter er spilletid til Jonas Gemmer, vil det blive den midtjyske midtbanespillers fjerde landskamp for U18-landsholdet og 19. officielle landskamp i alt for de danske ungdomslandshold.

Se målene fra opgøret på landsholdets Facebook-side her.