01.02.2014, 09:39 | Af: Administrator

Midtbanetalent udlejes til Thisted FC

Isaac Oliseh spiller foråret hos 2. divisionsklubben Thisted FC, der i efteråret blev en del af FCM Klubsamarbejdet.

Det var med stor glæde, at FC Midtjylland i begyndelsen af året kunne byde Thisted FC velkommen i ulveflokken som nyeste medlem i Klubsamarbejdet. Og nu har samarbejdet mellem de to klubber udviklet sig yderligere.

Således har FC Midtjylland udlejet midtbanetalentet Isaac Oliseh til Thisted FC i forårssæsonen. Her skal den 20-årige nigerianer, der fik debut for ulvene i efterårssænonen, da han blev skiftet ind mod Randers FC, være med til at kæmpe i toppen af 2. division, hvor nordjyderne ligger nummer tre i 2. division vest, inden forårssæsonen skydes i gang.

LÆS OGSÅ: Thisted FC og FC Midtjylland træder fælles ulvespor

- Isaac skal op og have noget spilletid og tanke noget selvtillid. Han er en talentfuld midtbanespiller, som vi fortsat tror meget på, men han skal tage næste step, og her er det vigtigt, at han spiller kontinuerligt. Samtidig er vi glade for, at vi kan hjælpe vores nyeste samarbejdsklub, siger ordførende direktør Claus Steinlein.

Isaac Oliseh, der er en hårdtarbejdende midtbanespiller, kommer fra FC Midtjyllands nigerianske samarbejdsklub FC Ebedei og har gået på ulvenes fodboldakademi.