22.02.2014, 19:03 | Af: Administrator

Overtidsscoring ødelagde forårspremiere

Ulvene blev snydt for et point, da hjemmeholdet i overtiden scorede til 2-1.

Det lignede længe, at Morten 'Duncan' Rasmussen ville skyde et point ind på den midtjyske konto i forårspremieren mod OB, men med en overtidsscoring tog hjemmeholdet alle tre point i et intens opgør på Trefor Park i Odense.

For stadionuret havde rundet 90 minutter, da OB's Ari Skulason sendte læderet i nettet til 2-1. Forinden var det ellers ulvene, der i anden halvleg pressede på for at tage alle tre point i premieren, og det var tæt på i et par situationer.

Jakob Poulsen fik sendt et godt frispark af sted, men tættest på kom Morten 'Duncan' Rasmussen, da han ti minutter før tid fik vendt rundt i feltet og sendt en god afslutning af sted, men en stærk refleks af OB-keeper Mads Toppel forhindrede, at Duncan blev dobbelt målscorer.

For FCM-topscoreren bragte nemlig balance i forestillingen i det 38. minut, da han tog en bold til sig et stykke uden for feltet, lod den hoppe et par gange og smadrede den ind bag OB-keeperen til sit sæsonmål nummer ti.

Hjemmeholdet var kommet foran i opgøret efter tyve minutter, da Ari Skulason trillede et frispark tilrette for Espen Ruud, der sendte en flad afslutning i nettet og gav OB'erne den bedste start på opgøret.

Eftermiddagens opgør begyndte med et minuts klapsalver til ære for afdøde Richard Møller Nielsen, og herefter præsentere de mange medrejste midtjyske fans en flot tifo, og under hele kampen var der massiv opbakning til de midtjyske ulve.

Næste opgave for ulvene er næste søndag i Parken mod F.C. København.

OB - FC Midtjylland 2-1 (1-1)
1-0 Espen Ruud 21'
1-1 Morten 'Duncan' Rasmussen 38'
2-1 Ari Skulason 90'

Advarsler:
Jakob Poulsen, FCM
Anders Møller Christensen, OB

Start-11: Jonas Lössl, Kristian Bach Bak (Jonas Gemmer 74'), Patrick Banggaard, Erik Sviatchenko, Jesper Lindorff Juelsgård, Izunna Uzochukwu, Jakob Poulsen, André Rømer, Musefiu Ashiru (Pione Sisto 56'), Rilwan Hassan (Frederik Møller 68'), Morten 'Duncan' Rasmussen.

Bænk: Jakob Haugaard, Francis Dickoh, Frederik Møller, Jonas Gemmer, Pione Sisto, Paul Onuachu, Tim Janssen.

Tilskuere: 7783