01.02.2014, 15:24 | Af: Administrator

Poulsen tilfreds med første kamp

På trods af enkelte skønhedsfejl fik Jakob Poulsen vist, at det midtjyske fodboldpublikum har noget at se frem til i foråret.

Jakob Poulsen var for første gang siden sit skifte tilbage til den midtjysk hede i kamp, da han fik de sidste 45 minutter i gårdagens træningskamp mod Hobro. Og her fik midtbanedynamoen vist, at han bestemt ikke har glemt, hvordan man kontrollerer en central midtbane.

- Det var dejligt at være tilbage, og jeg synes, det gik okay. Der var mange positive ting, selv om der er stadig skønhedsfejl, men det er kun godt, så har vi noget at lave det sidste stykke tid, indtil turneringen starter, siger Jakob Poulsen med et smil.

- Jeg ville nok lidt for meget engang i mellem, og det kostede et par fejlafleveringer, men sådan er det, siger Poulsen, der er glad for at være kommet hjem på et hold, som står godt på banen.

- Holdet beviste i efteråret, at det er stærkt defensivt og svære at skabe chancer imod. Det er altid positivt. Der er stor løbevillighed på holdet, og det skal der også være, hvis man vil spille offensivt fodbold og presse højt, siger midtbanespilleren.

Cheftræner Glen Riddersholm var tilfreds med det, han så fra den tidligere landsholdsspiller, der har 54 FCM-kampe på CV'et.

- Jakob falder helt naturligt ind i spillet og forsøger at diktere det. Man kan se, at når boldene går igennem ham, så har han det visionære i sig, som gør, at han kan lave de maskerede afleveringer, som gør ondt på modstanderen.

- Hans kommunikation er løftende, fordi han giver gode direktiver. Han sørger for, at der flow i spillet. Vi har ikke set topniveauet endnu, men det er første kamp, og han ikke har spillet i lang tid, så det er absolut opløftende, siger Glen Riddersholm.