05.02.2014, 09:52 | Af: Administrator

Rejseblog dag 1: Pink kuffert og kage på størrelse med overarm

Traditionen tro vil spillerne hver dag skrive dagbog fra træningslejren i Portugal. Marco Larsen og Frederik Møller lægger ud.

4/2-14, Portugal

Klokken 11.30 starter turen til Faro, Portugal, fra Ikast – godt 13 timer senere dumper vi ind på hotellet i Faro. I mellemtiden har turen budt på diverse bus- og flyture,, som efter de flestes mening var uudholdelige. Ventetiden i Lissabon Lufthavn blev dog brugt på noget nogenlunde fornuftigt, nemlig en gang ”Gris” ved gaten. (Se tryllekunstnerne i video)

Turen blev lige lidt mere bøvlet for vores tyske ven Kolja, hvis bagage ikke dukkede op på bagagebundet i Faro. Priske (Brian Priske, red.) mistænkte på stedet Duncan som synderen, men til Priskes overraskelse, havde Duncan intet med Koljas bagage forsvinden. Duncans kommentar til beskyldningerne var, at han var vokset fra dens slags drillerier. Og når vi nu er ved bagage, så fik vi da også lige kåret verdens grimmeste kuffert. Titlen går til Jesper Juelsgårds yderst ”maskuline” bagage (fru Juelsgård må savne sin kuffert).

Efter en lang rejsedag i går stod den på første træning på græs siden starten af december måned. Inden det havde Friis (Lars Friis, red.) et lille PowerPoint show med, hvorfra og hvordan vi kom til afslutninger. En helt masse statistik som i bund og grund blot sagde: Spark bolden frem, løb frem – spark bolden endnu længere frem og SKYD. Ret enkelt!

Efter en regnvåd træning på græs, hvor vi alle sammen skulle vænne os til det nye underlag, blev der sunget fødselsdagssang for de to fødselarer Gloire og Pione. Samtidig havde Carsten (Christian Clarup, red.) sit hyr med at forklare de portugisiske tjenere, at det var kage til 50 personer og ikke 5 personer. For da Carsten endelig kom med kage, var det en kage på størrelse med hans egen overarm. Den er stor, men der var kun kage til de 5 første - også selvom tjenerne havde stablet 50 tallerkener op ved siden af kagen. (Se beviset i videoen).

Søren Fys (Søren Sørensen, red.) havde i aftens en god bordtennis duel i gang - bemærk især hans lækre teknik og lave tyngdepunkt. (Se en sand tekniker i videoen).

Alt i alt var det en god dag, som bød på lidt at hvert. Alt fra Carstens overarmskage til en god træning på græs. Men hvem spillede Søren bordtennis med, og får de resterende 45 også et stykke af kagen? Det er spørgsmål, som stadig blafrer i vinden.

Bedste hilsner

Marco Larsen og Frederik Møller