10.02.2014, 14:58 | Af: Administrator

Rejseblog dag 6: Kæmpeøje og kostråd

Jakob Haugaard vågnede op med det største øje, Portugal har set, mens André Rømer fik gode spiseråd af turens yngste. 

10/02-14, Portugal

Vi har fået æren af at skrive dagbog på træningslejrens fridag.

Der var allerede aftenen inden lagt store planer hos folk. Nogle skulle på golfbanen, andre skulle vandre rundt i denne dejlige by og kigge sig omkring osv., men alle disse planer blev dog skudt godt og grundigt ned, da regn og blæst havde lagt sig henover byen.

Derfor blev det blot til korte besøg på diverse restauranter i nærheden og ellers bare inden døre på hotellet med kortspil, og hvad der ellers lige kunne fordrive tiden.

Dagen startede dog på en mindre behagelig måde på værelse 319, da Haugaard vågnede op med det, der må kaldes det største øje længe set. Der skulle derfor bruges lidt tid på at snakke med holdets læge Jan Hede for at få styr på situationen.

Kæmpeøjet resulterede for Haugaards vedkommende i en fridag på langs i sengen foran TV'et, som stod på vinter OL med tyske kommentatorer - ikke umiddelbart den bedste kombi men bedre end ingenting.

André brugte derimod lidt af tiden sammen med et par andre på at smutte en kort tur til byen for at få en bid mad. Der mødte de en gruppe af vores yngste deltagere på turen (akademigutterne), som anbefalede en amerikansk diner, hvor der blev serveret burgere og pommes, og hvad dertil hører!

Denne dagbog bærer nok lidt præg af en knap så begivenhedsrig dag ved Algarvekysten - det skal dog ikke overskygge det faktum, at der bliver arbejdet stenhårdt, humøret er i top, og vi er ved at være top tunet til at ride videre på efterårets succesbølge.

Det var alt herfra, vi ses snart på MCH.

/André og Haugaard