13.02.2014, 15:20 | Af: Administrator

Rejseblog: De gamle heldige mod de unge

De unge måtte lide et smertefuldt og uheldigt nederlag til de ”gamle” i truppen, siger akademispillerne Mikkel Duelund og Rasmus Bach i turens sidste blog.

12/2-14, Portugal

I dag var den sidste dag af træningslejren og dermed også den sidste dagbog. Det har været overskyet, og indimellem har der været små byger, men det holdt os ikke tilbage fra træning.

Dagen startede klokken 8 for vores vedkommende, hvor vi efter en solid morgenmad kørte ud på vores træningsanlæg og havde en intens træning trods banens manglende kvalitet. Det var en træning, hvor de unge måtte lide et smertefuldt og uheldigt nederlag til de ”gamle” i truppen.

Efter træningen drog vi hjem til hotellet, hvorefter den stod på den sædvanlige lækre frokostbuffet.

Herefter var der et kæmpe tidsrum, der skulle udfyldes, og her var der nogle af de rutinerede, der valgte at spille golf, mens andre valgte bare at slappe af eller styrke træne. Der var også nogle, som brugte den sidste tid i Portugal i hotellets poole

På den anden side af aftensmaden var der et lille afsluttende møde fra vores cheftræner, som desuden havde rigeligt at gøre med at ”sniffe to the cheese” tidligere på dagen…….

De sidste timer af træningslejren blev bruges på værelserne, hvor vi er ved at pakke og gøre klar til den lange hjemrejse i morgen.

Vi ses i DK

//Rasmus Bach og Mikkel Duelund