">

">

12.02.2014, 14:37 | Af: Administrator

Rejseblog: Matchday og morfar

Dagens rejseblog er leveret holdet "gamle" - nemlig Kristan Bak og Kolja Afriyie.

11/2-14, Portugal

Så blev det de ”to gamles” tur til at skrive dagbog på træningslejren.Dagen har båret præg af regn, regn og lidt mere regn. Og for ikke lige at glemme blæst, blæst og lidt mere blæst.

Men ikke desto mindre skulle hele holdet ud på træningsbanen. Start-11 havde en klassisk ”træning-før-kamp” dog denne gang på selv kampdagen med kantspil og gennemgang af standardsituationer. Den resterende trup havde en almindelig træning.

Klokken havde passeret 12:00, og der var en god frokost i vente, som hidtil på denne tur. Efter dette var der rigeligt med tid til at gøre sig klar til aftens kamp mod Spartak Moskva. Vi fik os en ”morfar”, som de rutinerede ræve vi er og efter dette, kunne vi lige nå at se lidt mere fra filmen ”Wolf of Wall Street”. Den film kan roligt anbefales. Sikke en film med flotte citater, og de er flittigt blevet brugt på turen. Næsten hele truppen er blevet ”wolfie” fans.

Men nu var afslapningen forbi, og vi tunede stille og roligt ind på aftenens opgave. Og det russiske storhold var godt besat på flere positioner. Spillere som Lucas Barrios, Yura Movsisyan, Tino Costa og Aras Özbiliz. Modstanden var på et rigtig fint niveau og vores hold præsterede i mange momenter flot spil.

Vi lagde et tungt pres gennem kampen og kom også foran. Men forskellen på vores to mandskaber i dag, var deres kynisme. Men alt i alt, selvom vi tabte, kan vi være tilfredse og vi er mere sultne end nogensinde, til at smage på de kommende 15 kampe i Superligaen.

Vi ses snart på MCH Arena

Stor hilsen

Kristian & Kolja