05.02.2014, 12:44 | Af: Administrator

Riddersholm: Godt tjekkisk hold

Ulvene spiller i aften den første kamp i Atlantic Cup, hvor modstanderen er de tidligere tjekkiske mestre fra Slovan Liberec.

Allerede på træningslejrens dag to venter den første kamp i Atlantic Cup, som ulvene gik ubesejret igennem for et år siden. Modstanderen er de tjekkiske mestre fra 2012 Slovan Liberec, der i øjeblikket ligger nummer seks i den tjekkiske med blot tre point op til tredjepladsen.

- Vi skal tage det næste step i forberedelserne frem mod foråret. Vi møder et rigtig godt tjekkisk hold, som har god tradition for at spille i Europa. De gik i efteråret videre fra den indledende gruppe i Europa League, så det er et kompetent hold, vi skal op mod, siger cheftræner Glen Riddersholm.

SE OGSÅ: Spillerne enige: DEJLIGT at være på græs

- Det betyder, at vi bliver matchet på et niveau, som i hvert fald svarer til de kampe i Superligaen, hvor der er allermest knald på. Det er vigtig for os at komme op i tempo og blive matche og måske i perioder blive matchet hårdere, end vi er vant til.

Allerede den 22. februar bliver Superligaen for FC Midtjyllands vedkommende skudt i gang, når OB er modstanderen i Odense. Herefter venter en udekamp mod FC København, en hjemmekamp mod SønderjyskE efterfulgt af en udekamp mod AaB.

- Vi har et spændende startprogram, hvor der vil være kald på fra start. Vi må forvente, at februar og marts bliver meget fysiskbetonet, og derfor er det en god modstander at lægge ud mod på træningslejren, siger Riddersholm, der også vil bruge kampen til at arbejde videre med nogle af de ting, der har været fokus på i opstarten.

SE OGSÅ: Ta' med ulvene til Portugal

- Vi skal blandt andet arbejde videre med vores organisation. Den er rigtig vigtig og afgørende både offensivt og defensivt. Vi skal være solide og kompakte og hænge godt sammen defensivt, mens vi offensivt skal være ekstremt løbevillige og afslutningsivrige, når vi bliver retvendt på den centrale del af banen, lyder recepten fra cheftræneren.

Trænerteamet må til aftenens kamp se bort fra Pione Sisto, der måtte udgå af gårdagens træning efter et slag over knæet.

Der er kick-off klokken 20.45 dansk tid, og opgøret kan ses direkte på Eurosport 2 eller streames live på Unibet.dk.

Start-11: Jonas Lössl, Kristian Bach Bak, Patrick Banggaard, Erik Sviatchenko, Jesper Lindorff Juelsgård, Izunna Uzochukwu, André Rømer, Jakob Poulsen, Frederik Møller, Marco Larsen, Morten 'Duncan' Rasmussen.

Bænk: Jakob Haugaard, Sonni Nattestad, Oluwafemi Ajilore, Sylvester Igboun, Tim Janssen, Jonas Gemmer, Sigurd Schøndorf, Mikkel Frankoch, Simon Sterring, Gloire Rutikanga, Kristian Dirks Riis, Mikkel Duelund, Razak Adebayo Odeyemi.