14.02.2014, 15:18 | Af: Administrator

Riddersholm: Rigtig god træningslejr

Cheftræner Glen Riddersholm er meget tilfreds med træningslejren i Portugal, som har tilført holdet noget på og uden for banen.

For tredje år i trak har FC Midtjylland brugt den sidste del af vinteropstarten i Portugal, og det har været ti dage under lunere himmelstrøg, som cheftræner Glen Riddersholm har været godt tilfreds med.

- Det har igen i år virkelig været en god træningslejr i Portugal i perfekte rammer, fortæller Glen Riddersholm til FCM TV efter holdets sidste træning.

LÆS OGSÅ: Ta' med ulvene på udebane

Kun vejret har været en hård modstander for ulvene i Portugal, hvor det flere dage har regnet, hvilket har sat sit præg på banerne. Men ser man bort fra det, har det været en noget nær perfekt tur forud for superligapremieren mod OB den 22. februar.

- Vi kan se tilbage på en træningslejr, hvor vi uden for banen har arbejdet meget seriøst med en række ting. Vi har fået evalueret efteråret både statistisk og taktisk og sat os nye mål på de offensive og defensive parametre.

- Vi har arbejdet med en holdprofil og adfærdsprofiler, således at vi står endnu stærkere rystet med et øget kendskab både for den enkelte spillere i forhold til sig selv men også i forhold til holdet, fortæller Glen Riddersholm.

- Jeg sidder tilbage med en rigtig god fornemmelse af en gennemført træningslejr, som på mange måder har været rigtig givende. Vi har fået styrket sammenholdet og de sociale relationer, som også er vigtige frem mod et spændende forår.

På turen blev det også til tre kampe i Atlantic Cup mod henholdsvis tjekkiske Slovan Liberec, islandske Breidablik og russiske Spartak Moskva. Selv om ulvene i alle tre tilfælde måtte forlade banen uden sejr, så er cheftræneren optimistisk forud for sæsonstarten.

LÆS OGSÅ: Den officielle FC Midtjylland App er online

- Selvfølgelig ville vi gerne have haft et resultat eller to med mod de to gode modstandere, men omvendt så har det været meget givende for os, og vi kan se, at en række af vores spillere, som har haft behov for at komme i gear, langsomt og sikkert er ved at være der, hvor man skal være, når turneringen går i gang.

- Vi er fuldstændig klar. Vi er der, hvor vi skal være. Det eneste, som kan nage lidt, er, at vi kan se en række af vores rutinerede spillere være ude med skader og karantæner, og det gør selvfølgelig, at vi har nogle ting, vi skal have tænkt igennem, inden vi tager hul på foråret, siger Glen Riddersholm til FCM TV.

Se hele interviewet med Glen RiddersholmFCM TV her.

Ulvene åbner Superligaen den 22. februar på udebane mod OB. Herefter venter en udekamp mod FC København søndag den 2. marts, inden årets første hjemmekamp er mandag den 10. marts.

Der bliver brug for alle mand på udebaneturene, og Black Wolves arrangerer busture, så ta' Heden med på udebane og giv din støtte til ulvene. Læs mere her.