27.02.2014, 17:02 | Af: Administrator

Sæt dit eget Superliga-mandskab

Dyst mod Bak, Banggaard, Sisto og de andre ulve i Superligaens officielle managerspil og få afgjort, hvem der har mest styr på Superligaen.

Nu kan nu spille Superligaens officielle managerspil - og det er ganske gratis. Sæt dit hold og vær med i konkurrencen om fede præmier. Spil om håneretten i fanligaerne eller inviter familie, venner og kolleger til din helt egen miniliga.

Som noget nyt kan du i år dyste mod flere af FC Midtjyllands spillere ved at tilføje dem til din egen liga. For ulvene deltager anfører Kristian Bach Bak, Jonas Lössl, Pione Sisto, Jakob Haugaard, Jakob Poulsen, Marco Larsen, Frederik Møller, Patrick Banggaard, Oliver Korch, Kolja Afriyie, André Rømer og A+ træner Lars Friis.

SÆT DIT HOLD HER >>

Du har 150 millioner kroner at gøre godt med og kan maksimalt have tre spillere fra samme klub på dit hold. Hver uge - og indtil 15 minutter før rundestart - har du mulighed for at optimere din trup med tre spillerhandler.

Dine point i spillet er 100 % baseret på den officielle ligastatistik - og det er ikke kun sejre og nederlag, der tæller. Midtbaneslideren belønnes for målgivende afleveringer og bolderobringer, forsvarsspilleren for rent bur og tacklinger og angriberen naturligvis for sine scoringer.

Sådan tilføjer du Superliga-spillere til din miniliga
Når du har oprettet et managerhold i en miniliga, klikker du på fanen ”Miniligaer” og går ind på din personlige miniliga. Lige under oversigten over Miniligaens deltagere er der en knap, hvor der står ”Invitér eksperter til at spille med i din liga”.