07.02.2014, 19:39 | Af: Administrator

Sammenbragt U17 viste højt niveau

Ulvene stillede med et hold, der på ingen måde var sammenspillet, men besejrede alligevel Horsens klart.

Der var et væld af nye ansigter på det FCM U17 mandskab, der fredag eftermiddag løb på banen i Ikast, hvor man havde sat Horsens' hold fra U17 Divisionen i stævne.

Truppen talte således tre færøske prøvespillere - Bartel, Peter og Aron, tre spillere fra FCM U15 - Andreas, Mikkel og Victor og endelig to IFS-spillere, Anders og Christoffer.

På den baggrund kunne man tro, at et maveonde havde gjort voldsomt indhug i U17-truppen, men de mange rokeringer hang først og fremmest sammen med et tætpakket kampprogram.

Allerede lørdag formiddag spiller FCM U17 nemlig igen, denne gang mod Næsby, og derfor var der sund fornuft i at udvide truppen til kampen.

Med tanke på, hvor lidt spillerne kendte til hinanden, ville det være naturligt, hvis der var visse problemer med den indbyrdes forståelse, men den til lejligheden sammenbragte flok overraskede ved hurtigt at finde melodien.

Faktisk noterede træner Svend Graversen sig endda et par forbedringer i forhold til sidste weekends kamp mod Holstein Kiel:

- Vi giver færre chancer væk denne gang, og det var en fin forsvarsmæssig præstation. Offensivt så det også pænt ud, vi fik skabt nogle gode omstillinger og brugt bolden godt. Der er en periode i første halvleg, hvor vi ikke helt er dygtige nok med bolden, men det får vi nu ret hurtigt til at fungere, fortalte FCM-træneren, der roste de mange nye spillere - ingen nævnt, ingen glemt - for at have efterladt et fint indtryk.

Kampens profil må dog siges at være en af de "gamle", nemlig Erik Braun. Den hurtige kant tegnede sig for tre af målene i 4-0 sejren.

FC Midtjylland U17 - AC Horsens U17 4-0

Målscorere: Erik Braun (3), Peter

Startopstilling: Oliver Ottesen - Alexander Munksgaard, Bartel (prøvespiller), Anders Hagelskjær, Christian Kold Jensen - Malte Jürgensen, Mads Olsen, Peter (prøvespiller) - Martin Høgstad, Mads Friis, Erik Braun

Indskiftede: Andreas Poulsen (U15), Victor Tranberg Mikkelsen (U15), Mikkel Elbæk Jakobsen (U15), Anders (IFS), Christoffer (IFS), Aron (prøvespiller)