28.02.2014, 14:54 | Af: Administrator

Spilforslag: Ulvene bider i Parken

SpilXperten.com tipper, at ulvene bider fra sig mod løverne og henter en sejr eller et uafgjort resultat i Parken.

Udfaldet af denne kamp kan meget vel afgøre, hvor guldet ender. Fem point adskiller de to hold i toppen af Superligaen, og der er derfor lagt op til et brag af en kamp. Vi tror, at ulvene bider fra sig mod løverne.

Ståle Solbakkens tropper har i denne sæson været rigtig stærke på hjemmebane, og de er da også gjort til massive favoritter forud for dette opgør. Det behøver dog ikke at være en ulempe for FC Midtjylland, der helt sikkert vil have det helt fint med rollen som underdogs.

Samtidig ligger alt presset på hjemmeholdet, hvor kun tre point tæller for dem. Det skal være FC Midtjyllands fordel, og det åbner op for et spil på, at man mindst tager et point med hjem i bagagen. Sidst de to mødtes, stod samme spil blot i odds 1,58, og selvom kampen nu spilles i Parken, virker det lidt som en overreaktion, at oddset nu er steget så markant.

FCM er med sikkerhed uden Sylvester Igboun og Petter Andersson, der henholdsvis er i karantæne og skadet. Marco Larsen, Kolja Afriyie og Eyjolfur Hedinsson er alle tvivlsomme, hvilket også var tilfældet mod OB. Ståle Solbakken har på fraværsfronten ikke noget at bekymre sig om.

Ingen af holdene fik den bedste start på forårssæsonen, og der er derfor pres på til denne kamp. FCM måtte se sig dukket i overtiden mod OB, mens FCK ligeledes inkasserede et sent mål og derfor måtte tage til takke med det ene point mod AGF.

Den største ændring for FC Midtjylland i denne kamp er, at man for første gang længe ikke er gjort til favorit. Midtjylland har uden tvivl været det bedste hold i Superligaen i denne sæson – man har samtidig formået at tackle det store forventningspres flot. Det forventningspres ligger nu hos FCK, og det har tidligere forvoldt store problemer i det københavnske. Hjemmeholdet er tvunget frem, og det bør udelukkende være en fordel for Midtjylland. Rigtig flot odds på Midtjylland endnu engang formår at drille FCK.

SpilXperten.com anbefaler: X2 til odds 2,05 hos Unibet – SPIL HER >>

Oddsbomben
Når snakken falder på en målscorer for Midtjylland i denne kamp, er det svært ikke at pege på Morten 'Duncan' Rasmussen. De to nærmeste forfølgere på topscorerlisten, Sylvester Igboun og Marco Larsen, er henholdsvis i karantæne og tvivlsom, og det er derfor svært ikke at rette blikket på Duncan. Duncan var ligeledes med i FC Midtjyllands mål i 1-0-sejren over FCK tidligere på sæsonen, og han bør igen kunne forvolde problemer for FCK-defensiven. Unibet med odds 4,40 på, at Duncan scorer i løbet af kampen.

Skal du holde dig vågen til Oscars på søndag?
På søndag hædres verdens største filmstjerner og instruktører, når Hollywood fejrer sig selv ved den årlige uddeling af Oscars – også kaldet Academy Awards. Danmark er nomineret i hele tre kategorier – blandt andet for ”Bedste udenlandske film”. Hvis du vil læse mere om Jagtens vinderchancer og se de bedste odds, kan du læse mere her om årets udgave af Oscars.