20.02.2014, 09:36 | Af: Administrator

Spilforslag: Ulvenes defensiv står stærkt

FC Midtjylland har Superligaens bedste defensiv, og SpilXperten.com tipper, at ulvene lukker af i forårspremieren mod OB.

En lang vinterpause er ovre, og sidste halvdel af Superligaen 2013/2014 står for døren. Hverken OB eller FC Midtjylland har været specielt aktive i transfervinduet, og det er derfor to hold, der ikke skal bruge tid på at spille mange nye spillere ind på holdet.

Efter en lang pause er det svært at spå om, hvordan denne kamp vil komme til at forløbe. Begge hold vil selvfølgelig gå efter de tre point, men mange ukendte faktorer spiller ind. Det ligner en tæt kamp, og chancen for en målfattig kamp skal være pæn.

Begge hold er ramt af skader, og det kan tvinge begge til en mere defensiv taktik forud for opgøret. Hos OB er vigtige Emil Larsen med sikkerhed ude, mens Mustafa Abdellaoue er tvivlsom. Et stort tab for offensiven.

Hos Midtjylland er Sylvester Igboun i karantæne, og Eyjolfur Hedinsson, Petter Andersson og Rilwan Hassan er skadet. Der er fortsat tvivl om Marco Larsen, Kristian Bach Bak, Kolja Afriyie og Pione Sisto. Hos begge hold er der altså mange spørgsmålstegn, og det kan ødelægge rytmen i kampen.

OB har i vinterpausen sagt farvel til David Löfquist, mens Azer Busuladzic er kommet til fra Vejle. Det helt store problem for OB i første halvdel af sæsonen var defensiven, der tillod alt for mange mål. Selvom træningskampene ikke har vist synderlige forbedringer, må det dog være en ting, der er blevet arbejdet rigtig meget med i Odense over vinteren.

Midtjylland har sagt farvel til Danny Olsen og Jeppe Curth, mens Jakob Poulsen, Francis Dickoh og Oluwafemi Ajilore er kommet til. Selvom offensiven ser ramt ud før dette opgør, bør Midtjylland have en klar fordel på dødbolde, hvor man er flere af OB-spillerne klart overlegne. I selve opspillet kan FCM dog få det svært.

Der er i forvejen et stort pres på begge klubber, og hos begge hold er det selvfølgelig vigtigt at komme godt fra start. Det kan nemt smitte af på spillet på banen, og det bør ligeledes tale for en målfattig kamp. Fire af de to holds seneste fem opgør har budt på maksimalt to scoringer, og også i denne kamp skal det mest sandsynlige udfald være få mål.

SpilXperten.com anbefaler: Under 2,5 mål til odds 1,98 hos Unibet – SPIL HER >>

Grand Prix-feberen rammer snart Danmark
Om to uger er der dømt dansk Melodi Grand Prix, og i år er der ekstra meget på spil. Danmark er nemlig værter ved det internationale MGP, som løber af stablen i maj. Der er altså mulighed for at repræsentere Danmark på hjemmebane og forsvare sejren fra sidste år i Sverige. På SpilXperten.com er der derfor allerede nu også sat fokus på musikkonkurrencen. Du kan klikke her og allerede nu blive klogere.